Feuerherz, Jürgen Drews, Fantasy, VoXXclub – og hvem er med ved den første “Schlager-Wacken”?

NYT: Schlager Dome-Festival – I den lille by Oschersleben finder europas første schlagerfestival sted, over 3 dage i maj 2020. Listen over kunstnere kan allerede ses.

En lille landsby i Slesvig-Holsten får en verdensomspændende opmærksomhed en gang om året. Wacken – over 75.000 Heavy Metal fans mødes her til Open-Air Festival. Nu vil den lille by Oschersleben i Sachsen-Anhalt snart blive kendt for musikfans langt uden for landets grænser. Til alle Schlager fans!

Næste år starter den nye “Schlager Dome-festival” her, hvor det ellers er bil- og motorcykelløb der køres. Det er Europas første flerdages schlager-festival fra 29. til 31. maj.

På 3 scener sker der noget for stort for alle Schlager-fans. Og følgende kunstnere er i øjeblikket i offentliggjort: Sotiria, Münchener Freiheit, Feuerherz, Christin Stark, Jürgen Drews mit Band, Mickie Krause, Marina Marx, Achim Petry, Bernhard Brink, Anita & Alexander Hofmann, Simone & Charly Brunner, Fantasy, VoXXclub, Schlagerpiloten, Amigos, Julia Lindholm, Lichtblick, Anna Maria Zimmermann og og og.

SchlagerPlanet har talt med Schlager-Dome arrangøren Daniel Hahn, administrerende direktør for ECP Event GmbH.

SchlagerPlanet: Hvad var ideen bag denne Schlager-Wacken?

Daniel Hahn: Der er mange schlagerbegivenheder, hvor kunstnere præsenteres for fansene i et hurtig tempo. Vi vil gøre noget helt nyt her, en rigtig schlagerfestival over 3 dage. Hos os spiller mange af kunstnerne live med band, ligesom ved en rigtig festival. Sammenligning med Wacken er ikke dårlig, de startede også som små …

SchlagerPlanet: Hvorfor de 20.000 indbyggere i Oschersleben?

Daniel Hahn: Her har vi førsteklasses logistiske forhold, såvel som nok campingpladser og autocamperpladser med alle de bekvemmeligheder, der følger med dem, såsom vand og elektricitet. Derudover ligger der midt i det hele et 4-stjernet hotel for kunstnere, ledelse, pressecenter og alt personale. Vi er kun ca. 30 kilometer fra Magdeburg, der er også adskillige hoteller og pensionater i området. Der er noget for enhver prisklasse.

SchlagerPlanet: Hvad koster billetterne?

Daniel Hahn: Den 3 dage lange festivalbillet koster 179 euro – for dem der køber hurtigt 159 euro. Dagsbilletterne koster 69 euro for fredagen og 89 euro for lørdag eller søndag. Parkering 5 euro om dagen, for 25 euro pr pers. kan man campere.

SchlagerPlanet: 25.000 besøgende forventes der

Daniel Hahn: Cirka 25.000 besøgende forventes der af den første tyske “Schlager Dome”. En fødevarebil by og teaterforestillinger (“amilie Malente”) runder det aft. Og forresten er ikke alle Schlager-overskrifter lavet endnu. Fordi på onlinesiden er nogle navne af højt kaliber stadig åbne.

For eksempel kan vi forestille os en DSDS-vinder med et band eller et tidligere medlem af Modern Talking … Så bliver Schlager-Wacken måske hurtigt et “Schlager-Woodstock”.

Vi i SchlagerPlanet og Tyskschlager forbliver opdateret og lever selvfølgelig på stedet. I Oschersleben.

Kilde: Schlagerplanet.de

Foto: motorsportarena.com

Dette er pladsen hvor der skal være 3 dage med Schlager. Vi glæder os.

Du kan købe dine billetter og du kan også læse mere om festivallen her: Schlager Dome og selv om de nok er 25.000 billetter, så skal du nok ikke for sent ud med riven og sikre dig dine billetter til denne 3 dages store fest.

Det skal du læse