“Fernsehgarten on tour”: De første billeder fra Fuerteventura

Den 7 maj starter den officielle “Fernsehgarten” sæson. Men allerede den 16, 23 og 30 April er der “Fernsehgarten on tour” søndag formiddag på ZDF.

Gæster ved “Fernsehgarten on tour”

Værtinden Andrea Kiewel hilser denne gang seerne velkommen fra den kanariske ø Fuerteventura. Som gæster er blandt andet: Thomas Anders, Lou Bega, Oli P., Beatrice Egli, Franziska Wiese, Bell, Book & Candle, Johnny Logan, Marquess, Hot Banditoz og Alvaro Soler.

Optagelserne til “Fernsehgarten on tour” showet fandt sted fra 21-23 marts. Nogle af stjernerne har postet billeder på Facebook og Instagram fra afslapning på stranden fra Fuerteventura.

Ligesom Beatrice Egli der sidder afslappet på en væg og nyder solen. Beatrice Egli er fast gæst i “Fernsehgarten” og med hendes smittende gode humør, er hun rigtig god søndag morgen.

Beatrice Egli, Facebook

Stjerner hilser fra Fuerteventura

Fra Instagram kontoen “Fernsehgarten” optræder Andrea Kiewel på et artikelbillede i en sommerlig kjole omgivet af blåt vand og armene strakt ud. På et andet billede af “Kiwi” ses hun med sin forfatter og redigerings assistent.

I en hvid blonde kjole nyder Franziska Wiese udsigten over Fuerteventura. Til billedet skriver hun “Fuerteventura er en skøn ø, jeg havde en skøn tid med ZDF “Fernsehgarten om tour”.

Franziska Wiese, Facebook

Fyrene fra Feuerherz nyder strandlivet og sender et øjebliksbillede fra deres “strand session” med Franziska Wiese og en ubekendt.

“Fernsehgarten on tour” bliver sendt søndagene den 16, 23 og 30 spril kl. 11.50 på ZDF.

Kilde: ZDF.de

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER