Feriesteder for schlager stjerner

Sommeren lader vente på sig, derfor er der intet som ferie. Om det er Italien eller Spanien eller længere væk, er det er feriesteder for schlager stjerner.

Rainhard Fendrich foretrækker Mallorca, han ejer et lille landsted som han har haft i mange år. Her kan han slappe af og få fred og ro og nyde stilheden. Han kan også finde ro til at skrive sange. Hans nye album “Besser wird’s nicht” er skrevet på Mallorca.

Andrea Berg behøver ikke tage væk for at komme i ferie stemning. Sammen med sin mand driver de hotellet Sonnehof i Aspach. Når schlager dronningen ikke er på turné hjælper hun med driften og kan her slappe helt af.

Stefan Mross holder gerne ferie i sit hjemland, hvor han i bjergene føler sig godt tilpas og kan slappe af der. Den nygifte folkemusiker stjerne lever sit liv med sin kone i regionen Chiemgau, meget tæt på hans datter, det har de det godt med.

Semino Rossi tilbringer hvert år ferie i sit hjemlan Argentina, hvor han besøger sin familie. Med sin kone og deres døtre flyver han mindst en gang om året hjem til Sydamerika.

Helene Fischer und Florian Silbereisen, får svært ved at lave en dato for ferie sammen. Sidste år tilbagte de en kærlighedsferie på Mallorca, men hvor går det hen i år? Helene Fischer har sine koncerter “Sommer Event 2013”  så Florian Silbereisen skal være tålmodig i år hvis han ønsker at tage på ferie med sin Helene. 

Andrea berg Helene fischer feriesteder
Andrea Berg holder ferie på hotellet. Men hvor skal Helene Fischer holder ferie?

Kilde: schlagerplanet.de

Det skal du læse