Ferie med Olaf, fanrejse med ex-Flipper.

Blåt hav, sol, dans og musik: Oplev ex-Flipper Olaf og datteren Pia tæt på, ved en uge lang fan rejse på Kreta. Schlagerreise. De er kommet op med noget speciel for fans til den sympatiske sanger. Fra den 18 – den 25 oktober 2013 går det til ferie ressort “Magic life Candia Maris imperial” på den græske ø.

Oluf fanturDer er sørget for en masse på programmet: Ved fan konferencen bliver der mulighed for at stille spørgsmål til sangeren, der vil være en fan olympiade og det kulinariske er ikke forsømt, deltagerne vil blive sat på en prøve i madlavning og der vil være en personlig autograf stund, der sammen med sin datter giver en eksklusiv live koncert.

Selvfølgelig kan alle deltagere drage fordel af de mange tilbud om ferieklubber, og også aftenunderholdning med musik og dans vil der være. En vindunderlig uge venter der fans.

Hvem ønsker ikke at besøge den græske ø, hvor den smukke Europa red på ryggen af Zeus? Dette var en af de berømte sagaer om Kreta, men øen er meget mere, den er blandt andet kendt for sit maleriske udseende, sit milde klima. Øen har ca. 300 solskinsdage om året, samt den mest solrige ø i Middelhavet, øen er et ideelt sted at tilbringe sin ferie.

En uges fan tur med Olaf koster med fly, koncert, samt alle andre aktiviteter 999 Euro pr. person, fra tyskland.

Dato 18-25 oktober og mere info kan fås på schlagerreisen.de        Olaf Malolepski fantur 2013

Kilde: schlagerplanet.com

Det skal du læse