“Farbenspiel im Wunderland”: Ærespladsen udloddes fra Helene Fischers Miniature Benifiz koncert

Med hendes “Farbenspiel Live – Die Stadion Tourne” har Helene Fischer begejstret tusindvis af fans. Det unikke show med fortryllende kostumer og fyrværkeri, var for mange en uforglemmelig oplevelse. Helene Fischer , Miniature Wunderland i Hamburg , Olympiastadion Berlin og Eventim lader denne oplevelse genopleves og fik ideen til “Farbenspiel im Wunderland- Das benefizkonzert” i målestol 1:87″. Derfor er hele Olympiastadion opbygget som miniature.

Kilde: UniversalMusic.de
Kilde: UniversalMusic.de

Den største mindste Helene Fischer koncert i verden

Hvem ønsker at være en del af den største miniature koncert i verden, man kan sikre sig en af de 57.168 pladser på Miniaturestadionet. Man kan på Eventim erhverve sig en plads, der er mulighed for 200 personer at få en figur der ligner en selv. Indtægterne fra “siddepladserne” går ubeskåret til “Ein Herz für Kinder”. Når miniature land er færdig, vil der på stadion være en miniature koncert hvor Helene Fischer optræder med “Atemlos” i miniature genskabelse. Fremover kan den beundres på stadion.

Stadion er bygget mobilt og vil derfor ikke kun være at se i Wunderland, men kan også komme med Helene på rejse.

Kilde: UniversalMusic.de
Kilde: UniversalMusic.de

Vind en plads på V.I.P tribunen på Miniature stadionet

Lige som til en original koncert på Olympiastadion, så er miniature stadionet også opdelt i kategorier: Siddeplads på række, siddeplads i kabine, “Front Of stage” ståpladser, her er figurerne ligesom til koncerten også klædt i hvidt, så er der også pladser i V.I.P afdelingen. Prisen på sidstnævnte omfatter både virtuelle rum, som er identisk med rummet i miniature stadion, lige som valget af figur. Man kan se, at den valgte figur vil være at finde på stadion og man kan også efterlade en velkomst besked: Et højdepunkt for ægte Helene Fans. Lyder det super? Der udloddes 10 stk V.I.P pladser til “Farbenspiel im Wunderland 1:87”!

Her kan du vinde

Mere information om “Farbespiel im Wunderland – Das Benefizkonzert im Massstab 1:87” får  her.

Kilde: UniversalMusic.de

Det skal du læse