Fanvandring med Ross Antony

Kilde: ZDF.de
Kilde: ZDF.de
Nu kan man få en særlig vandretur med Ross Antony. På dette års Mors Dag inviterer han sine fans på en tur gennem Rhein-Sieg-Kreis med efterfølgende kage.
Den 10. maj er det Mors Dag, og i 2015 vil dagen være en særlig oplevelse for alle Ross Antonys fans. Briten tager på en stor fanvandring. Sammen med sin partner Paul Reeves trækker han i vandreskoene og starter en tur gennem Rhein-Sieg-Kreis. Som afslutning vil der være kaffe, kage og autografer i Ross Antonys “Cafe Chillax”. Billetter findes på sangerens hjemmeside.

“Fanvandring med Ross Antony”

I Siegburg ved Bonn starter den store “Fanvandring med Ross Antony”. Kl. 11.00 starter træffet med sangeren i “Cafe Cillax”. I caféen er der en check in-skranke, hvor der vil blive udleveret VIP-bånd. Derefter begynder vandringen til Wahnbachtalsperre, hvor der kl. 12.00 vil være en lille forfriskning og en snack-overraskelse.
Ca. kl. 14.00 er der planlagt ankomst tilbage på “Café Chillax”, hvor der vil være et særligt VIP-område. Der vil man kunne få autograf og fået taget billeder med Ross Antony og hans mand Paul Reeves. Prisen inkluderer engelsk te og bananbrød. Kl. 16.00 slutter arrangementet.
Kilde: Schlagerplanet.com
RELATEREDE ARTIKLER