“Fantasy Sommernacht 2014”: Denne sommer bliver fantastisk

Fra at være på de skrå brædder med Andrea Berg har disse to mænd kæmpet sig tilbage på toppen i Tyskland. Fantasy har formået dette, fordi deres fans er loyale over for dem, og derfor er de også blevet belønnet i 2014 med denne særlige begivenhed. Den 11. juli 2014 afholdes den fjerde sommer-open-air fra Fantasy i Aspach. Og du kan naturligvis være med. Hvor du kan købe billetter, og hvilke kunstnere der kommer foruden Fantasy, kan du læse her.

Derfor bør du være der

Hvis du godt kan lide musik under åben himmel og levende feststemning midt i en smuk naturkulisse, så er denne forstilling lige noget for dig. “Fantasy” giver deres fjerde sommer open-air-koncert i den åbne comtech Arena i Aspach og meget mere.

Men ikke kun Freddy og Martin vil give dig underholdning i særklasse. Nej, selvfølgelig har de også nogle kollegaer med i pakken, og også disse vil rigtig varme dig op og gøre denne sommer helt speciel.

Kilde: Fantasymusik.de
Kilde: Fantasymusik.de

En aften med venner

Sammen med Fantasy venter der tre andre musikalske højdepunkter fra scenen. Der er ikke plads til dårligt humør: Synge sammen og have det sjovt er et ‘must’.

1. Højdepunkt: Das Nockalm Quintett

Det succesrige schlagerband fra Østrig behøver ingen præsentation – de syv kunstenere har med deres hvide dragter haft succes 31 år i denne branche. Den nyeste Nockalm Quintett “Wahnsinnsflug auf Wolke7” lå i toppen af den østrigske hitliste i næsten et helt år, og alene det er grund nok til at opleve dem live. Og det er, hvad du kan ved Aspach.

2. Højdepunkt: Andreas Fulterer

Hans musik er fyldt med følelse, og hvis der er en, der kan synge overbevisende om livet og kærligheden, så er det Andreas Fulterer. Kunstneren fortæller ingen klichéer, han fortæller en historie, fordi han ønsker det. Denne sydtyrolske lidenskab bringer han med sig den 11. juli sammen med en portion italiensk charme. Det bør man ikke gå glip af.

3. Højdepunkt: Tanja Lasch

Selv om hun ikke er så kendt som de andre Fantasy sommernacht-højdepunkter, er hendes far kendt: Tanja Lasch er den yngste datter af den berømte tekstforfatter og komponist Burkhard R. Lasch og har flere år haft hjemme i schlagerverdenen. Efter sit studie sang hun sammen med sin søster i duoen “Tanja & Diana”. Siden 2005 har hun været afsted som solist og arbejder i øjeblikket på sit første studiealbum. Så hvis du har lyst til at lade dig overraske over ny musik, så er denne event perfekt til dig.

Nøglen til sommerdrømmen

Der er både sidde- og ståpladser ved sommer open-air fra Fantasy, og børn under 12 år har endda fri entre. Dette er en lejlighed til at tage hele familien med.

Så har du lyst til at tage til Comtech Arena i Aspach, kan du købe billetter på eventim.de
[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

 

 

Det skal du læse