Fantasy i Flensburg

Fantasy i Flensburg, det lyder godt at der endelig kommer Schlager kunstnere så tæt på Danmark, så vi skulle selvfølgelig med for ikke blot at høre deres gode musik, men også opleve dem for første gang. Det var lidt af en skuffelse, men måske man forventede for meget, nu man har set så mange andre Schlager koncerter. Som det første så var der fra Eventim oplyst at der var totalt udsolgt, man ihvertfald ikke købe flere billetter. Til det tænkte vi, det kan da kun blive en kanon oplevelse. Men da vi kom derned, blev salen kun lige halvt fyldt med glade fans. Så hvis de kalder det for udsolgt, ja så tænker man jo bare sit. Det undre os, for Fantasy laver noget super godt musik, med glade danserytmer tilsat, så at der ikke kom flere måtte ikke kun skuffe os, men også Martin og Freddy som Fantasy består af.

fantasy_flensburg_2016_2De lagde godt ud med deres musik, som bragede ud i salen, og straks stod publikum op og dansede, nogle enkelte gik sågar ud på gangene mellem stolerækkerne og trykkede den af med en dans. De gav det ene hit efter det andet og der var glade dansende fans. I en enkelt pause mellem 2 numre blev der givet gaver til dem, og de uddelte kindkys.

Man kan sige meget om Fantasy, de startede for mange år siden og var ved at kaste håndklædet i ringen og opgive at få en karriere som band. Det klarede Andrea Berg så, for Andrea tog dem dengang med på tour, som opvarmningsband, og så skete der noget. Fantasy steg kraftigt i deres karriere og er i dag i blandt toppen af schlager bands.

Men forventer man et flot show fra Fantasy, så skal man ændre sine forventninger. Scene er meget sparsom, der er kun en lille scene forhøjning med en trappe med lys. Og så lidt video i baggrunden. Så showet er kedeligt, det er ikke det man skal komme der for, men deres musik, som i den grad kan skabe glæde blandt fans. Yder mere, så snakker de forfærdeligt meget imellem numrene, nogle gange så meget at man taber den stemning der lige har været bygget op.

[vc_gallery type=”image_grid” images=”123452,123453,123454,123455,123456,123457,123458,123459,123460,123461,123462,123463″]

Hvad der også var en skuffelse var at der var oplyst at Maria Voskania også skulle være der, men ikke var med alligevel. I Stedet var Freddys søn der, og han laver lige så god musik som Fantasy, ingen tvivl om det, men mange var opsat på at høre Maria også.

Så hvis vi skal til en koncert med Fantasy igen, håber vi at det bliver et show, i stedet for en historiefortælling.

Vi giver 4 ud ag 5 stjerner herfra.

[vc_facebook]

Det skal du læse