Fantasy i Aspach: køb billet allerede nu

Der er næsten et år til “Fantasy Sommernacht 2014”. Den 11. Juli 2014 bliver Aspach til en klingende schlager by. Fantasy inviterer dig til en skøn festival sammen med dem selv og andre store stjerne. Mange vil være glade fordi de allerede nu kan sikre sig billetter til denne begivenhed.

Den musikalske festival har en masse at byde på. Blandt de fornemme gæster kan nævnes Nockalm Quintett fra Østrig. Især for fans vil folkestemningen med disse schalger drenge være et højdepunkt.

Desuden vil der være: Andreas Fulterer. Musikken er en arbejdskraft for ham og hans sange fortæller sande fortællinger fra hjertet. Med ham er man bare nød til at drømme.

Et andet højdepunkt vil være Tanja Lasch, fruen til Fantasy stjernen Martin Marcell, som giver dig den ære og vil synge for dig den kommende sommer. Selvfølgelig vil Fantasy varme stemningen yderligere op.

I lang tid gik det ikke så godt for Fantasy. Martin og Freddy ville efter flere års kamp smide håndklædet i ringen, men i sidste sekund kom der en redning. Andrea Berg tog dem med på tour og igen kom der liv og det gik godt igen.

Så jo bedre! Kom til Aspach den 11. Juli 2014 og oplev denne skønne begivenhed. Du kan bestille billetter allerede nu til denne aften i Aspach med mange store stjerner.

Klik her for at bestille : Eventim.de

Fantasy billetter til 2014

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse