Fantasy: “Freudensprünge”

Den succesrige tyske Schlagerduo hviler ikke på laurbærene. Fem Guld plader, Platin til “Best of” album og tre Echo nomineringer i de sidste tre år taler for sig selv.

fantasy-Freudensprünge

Sammen med udgivelsen af julealbummet, kan man allerede forudbestille deres næste værk. Der er produceret af Dieter Bohlen albummet “Freudensprünge” er i handlen fra 19. februar 2016.

Fantasy_Weihnachten

Endelig er tiden kommet: Man kan nu købe albummet “Weihnachten mit Fantasy – Geschenk Edition”.

Det særlige ved denne udgave er, at de to mest ønskede sange er på denne gaveudgave. Det er titlerne “aba Heidschibumbeidschi” og “Oh Du Fröhliche” der er at finde på dette værk.

Mange dansebare rytmer som er kendt fra Fantasys mange hits, dels udgivne sange og også klassiske julesange giver dig den bedste tid på året. som nærmer sig med store skridt.

Med “Jingle Bells”, “Alle Jahre Wieder” og “Feliz Navidad” og med “Weihnachts-hitmix” kommer man i den rette julestemning.  Så medrivende kan julesange være.

Desuden venter jeres ynglings julerecept fra Martin og Freddy og en Bonus DVD med videoen til Fantasy-Weihnachtsmix samt videoen fra top hittet “Ein weisses Schloss, das in den Bergen steht”.

“Freudensprünge” Tour 2016

Allerede til marts 2016 begynder touren med samme title som albummet: “Freudensprünge” og touren har allerede datoer til efteråret i 2016.  Foruden hits som “Darling”, “Ein weisses Boot” og “Endstation Sehnsucht” vil succes duoen også synge sine helt nye sange fra albummet for sine fans for første gang.

Kilde: Fantasy

RELATEREDE ARTIKLER