FANTASY: en vellykket tour

Den sympatiske schlager-duo Fantasy har sprunget over næste forhindring i deres flyvende karriere. Efter guldpriserne for albummene “Best of” og “Endstation Sehnsucht,” ECHO-nomineringen og Smago-prisen for “Durchstarter des Jahre” samt deres tredjeplads på hitlisten med deres aktuelle album, er de nu færdige med deres første soloturné “Endestation Sehnsucht”.

Tour-arrangør Manfred Hertlein, projektleder Benjamin Mäbert og manager Andreas Ferber kan se tilbage på en sensationspræget turné:  Man kunne se kunstnerne i 17 byer i Tyskland og Østrig, og over 15.000 var til en koncert med Fantasy. Kunstnere og arrangører er meget tilfredse og er i gang med forarbejdet til den næste soloturné, som inkluderer sikkerhedforanstaltninger for den voksende fanskare.

Kilde: Fantasymusik.de
Kilde: Fantasymusik.de

Fantasys næste højdepunkt er “Schlager des Jahre tourne 2014” her er kunstnerne fra februar med “Who is Who” fra den tyske schlager på turné. Den 11. juli 2014 kan alle Fantasyfans desuden opleve deres fjerde Sommernacht i Aspach ved Stuttgart.

Kilde: Ariola.de

Det skal du læse