Fantasy: Eine Nacht im Paradis

Lyst til en nat i paradis? Så skal du notere den 2. maj i din kalender. I begyndelsen af denne glædelige måned vil det være tid til udgivelsen af det nye album fra Fantasy, og “Eine Nacht im Paradis” vil også kunne findes på dvd.

Det falder ikke svært for fans at synge med på fantasys melodier, om det er “Ein kleiner Teddybär,” Dein Engel,” “Wer will uns die liebe verbieten,” “Ein Herz tanzt allein” eller “Eine Nacht im Paradis”. Ikke mindre end 17 numre vil der være på albummet.

Kilde: Fantasymusik.de
Kilde: Fantasymusik.de

Og prikket over iét: En tv-speciel udkommer på dvd. “Mit Fantasy am Zuckerhut” hedder den, og her ser man Freddy og Martin fra en helt anden side. Sådan har vi ikke oplevet dem før. Her viser de deres fans en af de mest fascinerende byer i verden, Rio de Janeiro. Denne dvd præsenterer musik og fantastiske billeder på den ene side, men har også en mængde eventyr i rygsækken; En tur i jeep gennem en nationalpark og svedigt samba-kursus. Se her behøver man ingen clairvoyante evner.

“Eine Nacht im Paradis” udkommer den 2. maj, og der vil være en anden stor overraskelse for fans til sommer i år: Et stort live-højdepunkt, de 4. Fantasy sommernacht – den store open air-koncert den 11. juli i Aspach ved Stuttgart. Billetter er til salg på Eventim.de og www.afmevents.de Mere information kan findes her: www.fantasymusik.de

[box_info]Kilde: Ariola.de[/box_info]

Det skal du læse