Fantastisk nyhed: “Darling” – ny video fra Fantasy

Siden den røg ind på hitlisten, har Fantasys nye aktuelle album været på alles læber. Men hvad er der ellers af nyt fra Fantasy? Det kan du læse her.

Fantasy er på succeskurs. Nr. 1-albummet “Eine Nacht im Paradies” er efter 11 uger i top 50 stadig repræsenteret på den tyske hitliste, og i Østrig har albummet opnået guldstatus. I mandags udgav duoen deres nye musikklip til singlen “Darling”. Den kan ses her på siden.

Megasucces med “Eine Nacht im Paradies”

Med rørende ord takkede den succesfulde schlagerduo på deres Facebook-side for det nye albums hurtige stigning på hitlisten:

“Kære venner, det er utroligt, og vi er overvældede – Vi er på albumhitlisten på førstepladsen i Tyskland og Østrig. Vi vil gerne takke jer, uden jer var det ikke muligt. Vi ønsker også at takke vores team, mediepartner, vores familier og alle involverede som støtter os. HJERTELIG TAK TIL ALLE, jeres Freddy og Martin”.

Selv om konceptet på albummet finder sted i himmelske Rio de Janeiro, kan sangeren Freddy forstille sig paradis hvert et sted i øjeblikket. For nylig har han sagt til Schlagerplanet:

“Alle kan lave natten til Paradis. Natten i Paradis kan være hjemme, det kan også være et eller andet sted på en øde ø, eller andre steder. Alle har den mulighed, at de kan gøre natten til Paradis, det er altid en mulighed”. 

Som ihærdige fodboldfans så begge musikere frem til VM. De har bidraget med en sang.

Es geht nach Rio

I 395 meters højde i Rio de Janeiro har duoen lavet en video til dvd, der var egnet til udgivelsen af Fantasys aktuelle album. Ved samme lejlighed blev videoen til Fantasys nye VM-hit optaget. Til sangen “R.I.O. – Es geht nach Rio de Janeiro” byder groovy sambarytmer med trompeter dig op til dans – det fungerer også godt sammen med de brasilianske dansere. Sangen er med garanti en ørehænger.

Kilde: Fantasy-musik.de
Kilde: Fantasy-musik.de

Selv coveret inviterer dig til at drømme.

 Videopremiere: Se den nye “Darling” musikvideo her

Her kan du se den helt nye aktuelle video fra Fantasy – “Darling” fra deres aktuelle album “Eine Nacht im Paradies”.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse