Fans vil have indflydelse på Marie Reim til ESC?

Vi nærmer os langsomt den afgørende fase. På fredag d. 16. februar 2024 bliver det afgjort, hvem der skal repræsentere Tyskland ved dette års ESC i Malmø. Langt fremme i fansenes favør er Marie Reim.

Datteren af Matthias Reim og Michelle er “200 procent schlager”, som hun afslørede i et eksklusivt interview for omkring 14 dage siden. Og det er netop denne sang, som hun nu vil tage med til ESC.

Vil Marie Reim gå til ESC for Tyskland?

For at det kan lade sig gøre, må Marie håbe på støtte fra sine fans. Og de vil gøre deres bedste for at påvirke beslutningen i Maries favør, som de annoncerede på Instagram. “Jeg glæder mig virkelig til at se dig. Jeg krydser fingre for dig og råber på dig, kære Marie,” skriver en følger for eksempel på Instagram.

En anden tilføjer: “Jeg skal nok sørge for, at hun kører. Jeg vil ringe et par gange. Jeg ser frem til den indledende runde og forestillingen. Ser frem til, hvordan hun vil iscenesætte det. Håber på en fantastisk optræden og en scenografi med lyseffekter.”

Og en tredje følger tilføjer: “Held og lykke til dig, kære Marie. Jeg tror på dig. I er en stærk Reim-familie. Jeg krydser fingre for jer.” Så kan intet jo gå galt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse