Fan-kærlighed: Som Andrea Berg og Helene Fischer til fastelavn

Hundredevis af Helene’r, tusindvis af Andreas’er og endnu flere smukke Florian’er …

En rigtig god idé i disse dage er ikke at være urealistisk. Det er fastelavnstid, og festerne er i gang. Her møder man en masse medmennesker på gaderne: Klovne, bier, tiger, bjørne, Rødhætte’r, Mickey Mouse’r og superhelte på en finurlig mission. Og blandt dem også schlagerstjerner. De mest populære med store optrædener er Helene Fischer- og Andrea Berg-kopier.

Ein Herz Fuer Kinder Gala 2013 - Show

Det behøver I for at lave den perfekte Andrea Berg-optræden

Hvis du beslutter dig for at tage til fastelavn udklædt som Andrea Berg, så må én ting ikke mangle: Den røde paryk! Helst med pandehår, lav selv parykken om nødvendigt. Lige som den rigtige frisure er vigtig, er også det rigtige outfit vigtigt. Det bedste er et par læderbukser, et par sorte støvler og en rocket bluse. Eller for dem, som kan lide at vise lidt bar hud, en kort nederdel og et par sorte strømper. Endelig viser Andrea sig også som sexet og afslørende på scenen.
Kilde: ZDF.de
Kilde: ZDF.de
Det passende outfit til Helene Fischer
Er du snarere til blond? Ikke noget problem, så tager du afsted som Helene Fischer. Hertil behøver du ikke en rød, men en blond paryk. Særlig vigtigt for en ægte Helene er makeup. Den bør være diskret og naturlig, som sangerinden foretrækker den. Hvad outfit  angår, kan man næsten alt. På scenen har Helene gerne stramtsiddende, glitrende og farverigt tøj på, privat er hun mere elegant, men smart og moderne er Helene Fischer altid. Hun er blandt de mest stilede i branchen. Et perfekt Helene-kostume kommer med en passende partner forklædt som Florian Silbereisen – så topper dit outfit. Endnu bedre vil være, hvis din partner naturligt ligner Florian Silbereisen. Så vil du med sikkerhed blive stoppet og spurgt om en autograf.
Andreas-Gabalier-f
Kilde: Andreas Gabalier

Til alle mænd: Andreas Gabalier-kostume

Kan du lide Andreas Gabaliers musik, og ønsker du at føle dig som den flotte stjerne? Så har du muligheden til fastelavn. Der behøver du helt sikkert et par lederhosen, en ternet skjorte, et par solbriller og en rigtig flot frisure.
Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse