Få Simone Stelzers stil

Foråret er lige om hjørnet, og det er ofte ved den tid, at man synes, der skal fornyelse til. Måske skal garderoben suppleres, eller måske skal man have en ny frisure.

Simone Stelzer begejstrer ikke kun sit publikum med sin musik, men også med hendes naturlige og afslappede stil og udseende. Her får I en lille guide til, hvordan I kan lade jer inspirere af denne dejlige sangerindes stil.

Simone Stelzers hår er lysblondt med en mørkere bund, hvilket giver et godt farvespil og liv. Hendes frisurer veksler mellem det helt glatte og det krøllede mere vilde look. Hendes hår er fra naturens side glat, og det vilde krøllede look skabes ved, at håret formes rundt om et krøllejern. Det er vigtigt, at man kun former små lokker ad gangen, og at man bruger masser af hårspray for at krøllerne bliver, hvor de skal. Man skal ikke frisere håret, efter man har krøllet det – blot rette lidt på lokkerne. Hvis man ikke ønsker det vilde krøllede look, men alligevel godt vil have krøllerne, kan man selvfølgelig børste dem ud, efter man har formet dem, så de derved lægger sig blødt omkring ansigtet.

Simone-Stelzer-01
Kilde: simone.at

Hendes makeup er meget naturlig og frisk og faktisk nem at kopiere. Hun bruger en highlighter under øjenbrynet for at åbne øjet op, som man siger. På selve øjenlåget bruges en gylden farve, gerne med lidt glimmer for at få øjnene til rigtig at stråle. Langs nederste vippekant lægges en bronzefarvet øjenskygge, som tones ud. Hun bruger naturligvis mascara på vipperne for at få dem til at se længere og mere fyldige ud.

Makeuppen rundes af med en koralfarvet lipgloss og en smule rouge på kindbenene.

Af og til vælger Simone Stelzer en mere dramatisk og sexet makeup, hvor hun bruger kunstige øjenvipper og indrammer øjet med en sort eyeliner og sort øjenskygge, som tones ud og giver den eftertragtede dramatiske effekt. Til denne type makeup bruger hun typisk en rosa lipgloss med perlemorseffekt.

Simone Stelzer har ikke kun en tøjstil. Hun veksler fx gerne mellem det rå rock-look og det mere bløde boheme-look. For at få det mere rockede look bruger hun fx skinny jeans og en T-shirt med et bredt bælte i taljen.

Ønsker hun at pleje sin indre hippie, kombinerer hun fx et kort tylskørt med en batikfarvet top, og for ikke at se alt for lillepigeagtig ud, bærer hun lange overknee-støvler. Det hele rundes af med en hoftelang cardigan.

God fornøjelse.

[box_info]Kilde: schlagerplanet.com[/box_info]

RELATEREDE ARTIKLER