Et tårevædet farvel – og en ny begyndelse

Hun er dybt berørt, og hendes øjne glimter. I tårer fortæller Beatrice Egli pludselig om at sige farvel i Giovanni Zarrellas show. Det er ikke let for hende, men hun er nødt til at gøre det. Hun vil gerne starte på en frisk.

“Det er en stor vægt fra mine skuldre!” tilstår den 34-årige efter at have fremført sin aktuelle sang “Neuanfang” (Ny begyndelse) foran Giovannis millionpublikum. Utallige gange har hun stået på scenen, men denne gang var anderledes. “Tak Giovanni for at lade mig lave denne tv-premiere med dig. Du ved, at jeg har ændret mig meget.”

Den schweiziske sangerinde har skilt sig fra sit management og sit gamle pladeselskab. Hun har endda fået en ny kapelmester, det var ikke nogen nem beslutning. Disse mennesker har trods alt ledsaget hende i så mange år og arbejdet sammen med hende om hendes succes. Så hvorfor denne ændring?

Det hele startede med hendes elskede bedsteforældre Fritz († 93) og Margrit († 85) døde sidste år. Dette tab var et vendepunkt i hendes liv og viste hende endnu en gang på en smertefuld måde, hvor hurtigt alting kan være forbi. Derfor ønsker hun ikke at udskyde noget længere. “Og det er det, jeg gør nu. Fuld risiko, klar til noget nyt og nyde hvert øjeblik, der bliver givet dig, og være taknemmelig.” Også selv om det betyder, at hun må skille sig af med mangeårige kammerater. Beatrice er overbevist: “En ny begyndelse omfatter en afslutning.” Det er “en hjertets vej”, som hun nu går.

Derfor er de tårer, der triller ned ad hendes kinder i “Giovanni Zarrella Show”, ikke tårer af sorg. Hun er glad for at have taget dette skridt. Beatrice ønsker at præsentere sit “nye” jeg med en turné til efteråret. Passende nok under titlen “Volles Risiko”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse