Er hypen berettiget? Sonia Liebing og kampen mod vilkårlighed

Sonia Liebing er stjerneskuddet i schlageråret 2019. Pigen fra Köln har store hits, ser godt ud og er endda mor til to. Ikke underligt, at mange kritikere “ikke har tillid til hende”. Så mange fantastiske funktioner kombineret i en blondine. Kan det være? I dag handler det om image og udseende: Hun kan ikke rigtig synge, spyer kritikerne.

Af denne grund beviser Sonia Liebing endelig, at hun bare har den komplette pakke. Hun imponerer med karisma, stemme og udseende. Selvfølgelig er der de rigtige mennesker bag hende – held er også en del af det. Ikke desto mindre bliver hun nødt til at bevise, at hun kan leve op til hypen i det lange løb.

Wunschlos glücklich også live

“Wunschlos glücklich” er navnet på debutalbummet fra den smukke Kölner-pige. Albummet vil blive frigivet den 9. august, og allerede nu er Sonia Liebing begejstret med en vanvittig nedtælling. ”100 procent kompromisløs, uforfalsket schlager” skriver hun på sin hjemmeside. ”Fuld af lidenskab og med alle sanser,” fortsætter hun. Men hvad ligger der bag de store reklameudsagn? Kan Sonia Liebing virkelig synge? Ja, det kan hun, hun beviser det nu for sine kritikere og udgiver selvsikkert en fantastisk live version af hendes hit “Tu Nicht So”. Med dette lader hun de sidste kritikere stille og viser: Dette er live!

I retning mod Schlagerolymp

Sonia Liebing er en ung talentfuld og smuk sangerinde. Hun bryder selvsikkert barrieren mellem pop og schlager, og hendes scene-tøj kan let konkurrere med Kate Perry eller Miley Cyrus. Væk er det tidspunkt, hvor tysk schlager var noget lunkent, der ikke kunne konkurrere med internationale udgivelser. Med en kunstner som Sonia Liebing har vi en stjerne af format i Tyskland, der ryster scenen med fri mave, fræk men aldrig respektløs. Det er let at forestille sig, at hun i fremtiden også vil arbejde med kunstnere fra andre genrer og udvide sin målgruppe, især blandt unge lyttere.

Jeg har sunget siden jeg kan huske

”Jeg har sunget, siden jeg kan huske,” siger Sonia om sig selv. ”Også min kærlighed til schlager startede meget tidligt. Jeg voksede op med Andy Borg og Roy Black. Min far elskede at høre Flippers – en af hans favorit sange var: Meine kleine Sonja. På et tidspunkt kom Wolfgang Petry, Andrea Berg, Semino Rossi og mange flere med … ” Schlager var lydsporet i min barndom, og dette Fox-Beat har ledsaget hende lige siden: ”Jeg synger hver dag. Under bruseren, i bilen … bare overalt. ”

Som elleveårig tog hun sine første sangundervisning, var med i koret for Lucky Kids og frontpige i skolebandet i Realschule. Klokken 15:00 arbejdede den lidenskabelige schlager-pige på en café efter skole: “Og der blev KUN schlager!” Ejeren af ​​caféen er i dag hendes svigermor og stolte bedstemor til to børnebørn. Fordi Sonia ikke kun mistet sit hjerte til schlageren, men også til hendes Markus. Til familiens lykke har Sonia Liebing nu også den store mulighed for at leve sin kærlighed til musik.

Kan albummet holde det singlerne lover?

Den 09.08.19 er det endelig tid: “Wunschlos glücklich” udgives. Sonia Liebing kan vise, at hun kan bekræfte, hvad hun har bevist i de første singler af sit album – nemlig 100% magtfulde moderne schlager – også på albumlængde. Vi stoler på hende til at være en schlagerklassiker, men ved også, at kritikerne ikke er vilde.

Sonia er allerede i dag, uden album, en af ​​de mest efterspurgte kunstnere i Tyskland, og at intet format kan klare sig uden en optrædelse om Kölnkvinden beviser: Hun har talent, men der er også indflydelsesrige mennesker, der tror på hende. Den ene ting kan forårsage den anden: Din vej er dog ikke forudbestemt. Sonia Liebing skal måles ved sit “resultat”. Det må ikke forekomme vilkårligt. Lytterne skal efterspørge mærket Sonia Liebing. Ikke en blond, flot sanger, der tilfældigvis rammer et par toner – de er som sand ved havet.

Singlerne, især “Tu nicht so” og hendes meget moderne Instagram-præstation med mange videoer og sjove historier beviser, at hendes mentor Karl-Heinz Schweter gør meget rigtigt, og at Sonia har forstået reglerne for industrien og det 21. århundrede, inden for meget kort tid. Her kan Karl-Heinz, der selv er opfinder af de store Schlager-stjerneparader og længe været medarrangør af Tysklands største schlager-begivenheder, også klappe sig selv på ryggen.

Schlager-Pop i det 21. århundrede i skyggen af ​​sociale medier er noget helt nyt og kan næsten ikke sammenligneliges med promo-fasen som i de “gode gamle dage”. Sonia gør det også let for ham: Hun er villig og åben til at bruge de nye medier, og logisk set er deres Instagram-kanal en af ​​de mest spændende i schlagerscenen. Sonia Liebing er ikke hvem som helst i dag!

Sonia Liebing Live og i TV

TV-Termine:
10.08. MDR „Schlager des Sommers“
11.08. ARD „Immer wieder Sonntags“
17.08. MDR „Meine Schlagerwelt – Die Schlagerparty mit Ross Anthony“
18.08. ZDF „Fernsehgarten“

LIVE-Termine:
10.08.2019 Berlin, Schlagerolymp
17.08.2019 Willingen, Schlagerstern
07.09.2019 Berlin, Internationale Funkausstellung
27.09.2019 AT-Ellmau, Musikherbst mit Roland Kaiser
04.10.2019 AT-Ellmau, Musikherbst mit Roland Kaiser

Kilde: Schlagerfieber.de

Du kan bestille hendes album er: Sonia Liebing – Wunschlos glücklich

Det skal du læse