Er det en dildo?

Efter mere end 70 koncerter stod Helene Fischer på scenen for sidste gang den 8. oktober 2023 i Frankfurt som en del af sin store “Rausch Live”-turné. Med en stor buket røde roser i hånden takkede schlagerdronningen sit publikum og skabte kort efter en lille overraskelse.

I slutningen af showet ville Helene tydeligvis give sine dansere, inklusive sin mand Thomas Seitel, en godbid. Uden videre trak hun en mystisk genstand frem ud under sit scenetøj. Men hvad var det, Helene holdt i hånden?

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Seitel (@thomasseitel)

“Den her er til jer”

Som man kan se i en video, som hendes mand har delt på Instagram, trækker Helene Fischer en tyk, aflang, slasket genstand frem under sin korte sorte nederdel og vifter vildt med den på scenen. “Gutter, den her er til jer!” råber Helene til sit crew.

Da objektet er svært at identificere ud fra videoen og ligner formen på et mandligt kønsorgan, spekulerer mange fans straks i, at det er en gummidildo. Andre genkender dog straks referencen til Fischers sidste koncertsted (Frankfurt) og giver forklaringen: “En stor Frankfurt pølse”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x