Er Andy Borg skyld i “Stadl” afgang?

“Stadl” fortsætter ikke mere. Fra nu af vil det kun være nytårsaften, som et kultshow at det bliver sendt. Men hvem har skylden? ARD, SRF og ORF ligesom værterne Francine Jordi og Alexander Mazza er blevet fanget i krydsilden af kritik. Men nu hævder Christoph Gebel, SRF- underholdningschef, at Andy Borg ikke er helt uden skyld!

Andy-Borg-2

Andy Borg skyld i “Stadl” afgang?

Til bladet “Tele” siger Christoph Gebel: “I to år har vi forsøgt, at overbevise Andy Borg til at arbejde sammen med os på showet”.  Men disse ændringer blev “igen og igen” afvist. Først da besluttede stationsledere at komme med et nyt koncept af “Stadlshow”.

Andy Borg har kommenteret disse påstande til BILD avisen. Dengang var udsendelseschefen kommet med et forslag om implementering, som allerede fra starten blev afvist. ” Jeg er overrasket over at læse, at jeg hele tiden har nægtet at ændre mig. Det eneste forslag, som jeg klart afviste var, at have en medvært”.

Videre fortæller han: “På grund af min negative erfaring med en dobbeltvært, som jeg havde med min tilgang tilbage i 2006 i `Musikantenstadl´med ORF, derfor kunne en medvært ikke komme på tale. Andre ændringer er ikke blevet fremlagt for mig”.

Grundlægger oplevede ikke opsigelsen

I 2006 overtog Andy Borg “Musikantenstadl” fra grundlægger Karl Moik, som ikke oplevede opsigelsen af musikshowet, han døde i marts 2015.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER