Energy Drink: Heino får Energi

Dette er Heino og han passer ikke på sig selv, det kender vi allerede. Den nye rocker har allerede udgivet sit andet album “Mit freundlichen grüssen jetzt erst recht”, nye rock og pop hits.

Med sine 74 år har Heino stadig noget gemt bag ørerne. Han ønsker at nå en yngre målgruppe og dermed drikker han energi drik lige nu. Han møder ånden i tiden. Designet på dåsen gør opmærksom på sig selv. Den er kulsort og iført et køligt look, som også er kendt for album coveret. Heinos logo med blond kranium og frække solbriller. Dette billede afspejler præcis det nye image af volksmusik-rockeren. Ung i hjertet, afslappet og cool er vores Heino og det viser han endnu engang med sin drink.

Den er sort og giver straks energi – Den “sorte energy drink” fra Heino. Schlagerplanet redaktionen kunne ikke gøre andet og har naturligvis prøvet drinken.

I begyndelsen var de meget imponeret over designet på dåsen, men var stadig noget skeptiske, om den sorte kulsyreholdige væske nu virkelig holdt, hvad den lover. Lækker og den bør holde en vågen, når man tænker på en energidrik.

Schlagerplanet skriver følgende: “Efter den første tår er effekten allerede i brug. Den slog til og der blev sjovt på redaktionen,  det er vi egenligt altid, men Heino har med sikkerhed også en finger med i spillet. Men vågen var alle i hvert fald, og den smagte også godt.  Så Heino “Black energy drink” er god.

Man kan købe Heino Black energy drink online på MS Arena-Drinks, men i slutningen af året vil man også i velkendte supermarkeder kunne købe den. Der er allerede solgt mange af dem. Altså, prøv selv og smag en energi drinks fra Heino “Black energy drink”, og kom gerne med din mening.

Heino-energy

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse