Endelig schlager døgnet rundt, gratis og digital

Tysklands første og største frie TV for tysk musik, er siden 26. August blevet en landsdækkende kabel kanal og kan tages på kanal 701, dog kun i Tyskland. Det bedste digitale billede og lyd kvalitet kan nu ses af 8,5 millioner seere.

Tysk musik boomer! Andrea Berg, Helene Fischer eller også Beatrice Egli sælger hundrede tusinde album. En million eksemplarer er ikke ualmindeligt, tyskerne hører gerne tysk schlager. Ingen andre musik genre er så elsket. Nu er der så endelige en landsdækkende kanal for denne genre.

Deutsches Musik Fernsehen er et unik program, som er uden sidestykke i Tyskland. Denne særlige blanding er ikke set på nogen andre kanaler. 24 timer om dagen præsentere det unge TV team og program leder Michael Jaufmann, et mix af schlager, tysk pop og volkemusik. Programmet byder ud over musik, også på spændende nyheder. Seerne vil se nyedt musik videoer men også klassikere vil blive vist. Mere end ti værter er klar til at sende og vil føre dig gennem programmet.

Om aften vises der tysk musikudsendelser, som “Schlagertraumreisen” eller “Herz an herz – ich liebe dich” med kendte stjerne som Anna-Maria Zimmermann, Michael Hirte eller Nicole, rejser værterne til de skønneste pladser i verden, hvor de nyeste og mest populære sange vil blive præsenteret.

Modtagelse af denne kanal er helt gratis. Udsendelsen er ikke krypteret og er digitalt. Interesserede seere skal blot vælge kanal 701 eller starte kanalsøgningen.

Men hvorfor nu en kanal med komplet schlager og underholdning? Et svar på dette spørgsmål er Jürgen R. Grobbin, administrationschefen til tysk musik TV: Vi har reageret på den stigende efterspørgsel og ønsker at videre give det. Mere end 80 % af alle tyske husstande kan tage kanalen. Dermed er vi den største platform for tysk musik i dette land.

Så kan vi blot håbe på at tv udbyderne herhjemme, også kan få denne kanal til Danmark.

DMF

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse