En Schlager Stjerne i svøb

En ny Sangstjerne er kommet på Schlager himlen.

Sangerinden hedder Nicol Stuffer er 18 år og kommer fra St. Ulrich, Grödnertal i Sydtyrol.

Hvis navnet Stuffer lyder bekendt, så er det ikke uden grund. Nicol kommer ud af en musikalsk familie. Hendes far er Joakin Stuffer er halvdelen af duoen Die Ladiner fra Sydtyrol. Hendes farbror Reinhard Stuffer er en stor sangskriver og komponist – skriver de fleste af Die Ladiner dejlige melodier.

Hendes passion for musik har hun haft fra hun var ganske lille. Som 7 årige startede hun med at spille Violin og var med hendes far i Florian Silbereisen’s show, hvor de sammen sang „Erzähl mir deine Träume“ (Fortæl mig dine drømme) som blev en stor succes.

Succesen blev efterfulgt af flere tv-optrædener, bl.a. i Achim Hitparade, hvor de også vundet flere gange! Herefter medvirkede hun for første gang på CDen „Die kleine Nicol und Die Ladiner” med sangene ”Ein bisschen Fröhlich sein“ (Vær lidt mere munter) og ” Ein kleiner Klingelton” (en lille ringetone).

Sidste år besluttede hun sig så for at gå fuldbyrdet ind for musikken samtidig med sine studier. I eftersommeren 2014 sang hun igen duet med sin far Joakin Stuffer og det var med sangen „Zum letzten mal an deiner Hand“ (For sidste gang på dine hænder). Sangen handler om når børn flytter hjemmefra og deres forældre skal give slip på dem. Melodien blev en stor succes og er også med på hendes første CD ”Wenn Herzen sich berühren” som netop er udkommet her i april.

nicole_stuffer

RELATEREDE ARTIKLER