En e-mail bragte dem sammen

Foto: ZDF / Anelia Janeva

Helene Fischer og Thomas Seitel er i den syvende babyhimmel. Som “BILD” beretter, blev deres datter født i juleferien. Deres store kærlighedslykke ser ud til at være perfekt. Det hele startede med en skæbnesvanger e-mail.

I december 2018 annoncerede Helene Fischer og Florian Silbereisen deres adskillelse. Så meget desto mere overraskende var det dog, at Helene relativt hurtigt offentliggjorde sit nye kærlighedsforhold til Thomas Seitel.

Hvordan kom powerparret egentlig sammen? I et interview med “Zeit-Magazin” fortalte Thomas Seitel om denne spændende tid. Som led i Helene Fischers store turné i 2017 og 2018 ledte de efter akrobater, der skulle gøre sceneshowet spektakulært. Egentlig ville booke duoen “Atherton Twins”. “Tvillingerne kunne ikke tage turen, så showets kreative direktør spurgte dem, om de kunne anbefale nogen. De nævnte mit navn, han kiggede på min Instagram-side og var begejstret,” huskede Thomas Seitel.

Klokken halv elleve om aften skal den kreative direktør have sendt den højtydende gymnast et jobtilbud på mail. “Jeg troede, jeg var med i den forkerte film. Så tog jeg mig sammen og sagde til mig selv: Pas på, bliv ikke ophidset for tidligt, det er bare et spørgsmål, hvem ved, om det her virkelig vil virke. Dagen efter skrev jeg tilbage,« sagde Helene Fischers veninde og så tilbage.

“Vi blev forelskede”

Et budskab, der ændrede hans liv for altid. Under arenaturen kom Thomas Seitel og Helene Fischer tættere og tættere på scenen – indtil der var meget kontakt.

“Der skete noget med Helene og mig, som sker for millioner af mennesker i verden: Vi blev forelskede i hinanden. Man kan ikke kontrollere følelser, højst undertrykke dem, i hvert fald for et stykke tid, men så vælter de over en endnu voldsommere,« afslørede Thomas Seitel i interviewet. En stor kærlighedshistorie, der nåede et midlertidigt klimaks med fødslen af ​​deres datter.

Kilde: Schlager.de

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER