En drømmekvinde for DJ Ötzi

DJ Ötzi har ikke altid haft succes: Han kom til verden i Tyrol under navnet Gerhard Friedle, voksede op hos plejeforældre og bedsteforældre. En tid kæmpede han for at overleve som hjemløs. Heldigvis endte det lykkeligt: DJ Ötzis kone står ved hans side og gav ham hans datter Lisa-Maria. Du kan læse mere her om hans store kærlighed.

Kilde: DJ Ötzi facebook
Kilde: DJ Ötzi facebook

Den store kærlighed

“Ja, jeg vil,” sagde musikmanager Sonja den 8. august 2001. Hun var DJ Ötzis manager og nu også kone. Hun sørger for, at tingene bliver gjort, og med stærk hånd hjælper hun sin mand med at få en rolig rutine i livet.

En rutine, som ikke altid hjælper den ellers så glade partysanger, for han er ikke altid så glad, som han fremstår på scenen. Han kæmper med depression, han har fået diagnostiseret testikelkræft, har tænkt på selvmord og oplevet et pludseligt høretab. Men Sonja & DJ Ötzi holder sammen, i gode og dårlige tider.

Den lille datter

Et andet stop i hans liv er den store gave fra DJ Ötzis kone Sonja Friedle: Datteren Lisa-Maria kom til verden den 17. september 2002. Hun er den anden hjerter dame i sangerens liv, og når han er på turné, savner han begge så meget, at det gør ondt. Rørende scener finder sted, når far kommer hjem efter flere ugers turné. Så tænder fru Sonja kaminen og stearinlysene og forkæler sin mand med et varmt karbad.

Dette ritual foregår stadig efter 13 års ægteskab – romantikken lever stadig i huset Friedle. Lisa-Maria og hendes forældre nyder de øjeblikke, de har sammen mere intenst end andre familier, der er sammen konstant.

Titlen “Noch in 100.000 Jahre” kan være dikteret til hans kone: Sonja & DJ Ötzi har siden 2001 været lykkeligt gift.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse