Ekstra til Helene Fischer? Nej tak

Endelig! Om to måneder er tiden inde, og Helene Fischer gør sit comeback! Den 4. april står hun på scenen i Bad Hofgastein i Østrig og dag efter på SnowpenAir på Kleine Scheidegg i Schweiz. Nu har arrangøren afsløret spændende detaljer, hvordan samarbejdet blev til, og hvilke særlige anmodninger Helene har …

Den schweiziske koncert er skabt “takket være personlige forhold til Helene Fischers miljø”, sagde arrangøren Urs Kessler i et interview med “www.schweizer-illustrierte.ch”. De er meget stolte over, at Helene er enig. ”For mig er dette et højdepunkt i slutningen af SnowpenAir-æraen. Hendes optræden hos os er vigtigt for vores position på det tyske marked, især med hensyn til produktionsprojektet til V-Bahn. ” Dog (overraskende) har hun ingen særlige anmodninger! Kessler afslører: “Hendes ønsker er inden for de sædvanlige rammer, ligesom andre kunstneres.”

I øvrigt er hendes garderobe i en jernbanevogn i et depot på Kleine Scheidegg. Her ville være vand, øl eller endda vin og champagne at drikke – og brød og ost at spise. Naturligvis sørger hundreder af ansatte for, at alt går gnidningsløst til koncerterne.

Koncertarrangør Klaus Leutgeb sagde i et interview: “Det vil være Gasteins største evakueringshistorie.” Vi er spændte og ser frem til begivenhederne!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse