lørdag, august 20, 2022

Eksklusive tv-premiere og jubilæum: “The Giovanni Zarrella Show” direkte fra Berlin

Foto: ZDF / Brand New Media.

En stor live-aften med nationale og internationale stjerner: Lørdag den 9. april 2022, kl. 20.15, vil Giovanni Zarrella præsentere en ny udgave af hans musikshow på ZDF i Berlin Velodrom – med en hel række eksklusive tv-premierer og særlige mærkedage.

Til den fjerde udgave af “Giovanni Zarrella Show” har Who’s who af tyske schlagers annonceret: Andrea Berg præsenterer sin første nye single i fire år. Roland Kaiser præsenterer sin nye single, synger en duet med Giovanni og præsenterer et hit-medley. Også helt nye sange er Beatrice Egli, Andreas Gabalier, Marianne Rosenberg, Ramon Roselly, Maite Kelly, Kerstin Ott og Semino Rossi. Howard Carpendale, David Garrett, skuespillerinde og “Bergdoktor”-stjerne Ronja Forcher samt de tyske popartister Pietro Lombardi, Knappe og Mike Leon Grosch kigger også forbi.

Og for Giovanni Zarrella går en drøm i opfyldelse: Med verdensstjernen Michael Bublé byder han et af sine store idoler velkommen til sit show. Bublé havde allerede sendt hilsner via en videobesked til showets premiere sidste år. Nu er han personlig gæst og vil udover sit aktuelle hit “I’ll Never Not Love You” også optræde i en duet med Giovanni. (ja selvfølgelig .. red)

Et andet højdepunkt vil være George Ezras: Fans har spændt ventet på et nyt album fra den britiske superstjerne siden 2018. I “Giovanni Zarrella Show” præsenterer singer-songwriteren sig selv for sine fans i Tyskland med den aktuelle single “Anyone For You”.

Nogle gæster fejrer særlige jubilæer den aften: Popsangerinden Sasha fejrer sin 50-års fødselsdag hos Giovanni. Schlagertitanen Bernhard Brink husker sin første optræden i ZDF-hitparaden for præcis 50 år siden i april 1972 og fejrer dette gyldne jubilæum med titlen “lieben und leben” fra det succesfulde album af samme navn.

Giovanni har forberedt en særlig hyldest til Rolf Zuckowski: Musikeren, der ikke kun er populær blandt børn og familier, bliver 75 år til maj. Mange generationer og også gæster i showet er vokset op med hans sange. Grund nok til et tilbageblik på hans musikalske arbejde og særlige optrædener på ZDF.

Andrea Berg og Giovanni Zarrella præsenterer de første gæster til et fælles sommershow denne aften: For den 6. august 2022 præsenterer Giovanni Andreas 30 års scenejubilæum som et Eurovision-show på ZDF, ORF og SRF.

Og selvfølgelig vil værten Giovanni Zarrella igen demonstrere sit exceptionelle talent som sanger og danser: Udover åbningen og schlagerspecialen præsenterer han sin nye single, den italienske version af Robbie Williams-klassikeren “Angels”, for at falde sammen med aftenen for de store premierer.

Kilde: ZDF

RELATEREDE ARTIKLER