Ein herz für kinder – TV lørdag den 7-12-2013

I Tyskland gør de rigtig meget for at hjælpe børn, og det kan også ses af de shows som i øjeblikket løber over skærmen, nu er der så endnu et af dem, hvor det er Johanne B. som præsenterer det store donerings gallshow “Ein Herz für kinder” og det gør han fra Berlin.

Det store donerings galla show “Ein herz für kinder” samler hvert år millioner af kroner ind for nødlidende børn i hele verden. Den 7. December 2013 kommer showet, som helt og aldeles er tilegnet dette formål, som kan ses på ZDF kl. 20.15 live fra Berlin.

For første gang præsenterer Johannes B. Kerner denne succes donerings udsendelse på tysk TV. Som far og familie menneske er det for ham ren arbejdskraft fra hjertet, det handler om at hjælpe dårligt stillede børn i Tyskland og verden over.

Over 50 Tyske og internationale prominente gæster vil være i showet, sport, politik og underholdningsbranchen stiller op for en god sag. De præsenterer deres hjælpe projekter eller tager imod donationer telefonisk. De ønsker alle at gøre noget for en bedre fremtid for børnene. Æresprisen er allerede gået til personligheder som Dronning Silvia fra Sverige, George Clooney, Prins Harry, Sharon Stone og Karlheinz Böhm, og vil også i år blive givet til en kendt ved gallaen.

Sidste år blev der indsamlet 12 millioner euro. Det særlige: Hver cent som kommer ind går direkte til nødlidende børn. Ingen fradrag.

ein-herz-für-kinder-1

[box_info]Kilde: ZDFprogram[/box_info]

Det skal du læse