Efter manipulationer, aldrig igen “Hit des Monats” som online-afstemning

Er du en af dem der er med til at stemmen til “Hit des Monats” med værtinde Christin Stark, så skal du læse videre. Efter massive forsøg på manipulation under den sidste afstemning om “Månedens hit” har MDR-redaktionen besluttet at stoppe online-afstemningen.

På trods af høje sikkerhedsstandarder, som f.eks. at der sendes en sikkerhedskode pr. sms og at afstemningen begrænses til én gang om dagen pr. person, var der blevet konstateret uregelmæssige afstemninger.

“Vi har endnu en gang kontrolleret alle aspekter med vores it-afdeling og kan ikke indarbejde yderligere sikkerhedsniveauer. Da vi stræber efter lige muligheder for alle kandidater, og der fortsat er en restrisiko, vil afstemningen ikke fortsætte i sin nuværende form”, forklarede redaktionen beslutningen om at indstille online-afstemningen.

“Schlager des Monats” Christin Stark opfordrer kandidater til at deltage i den afbrudte afstemning Ikke desto mindre vil nye talenter fortsat være repræsenteret i showet og vil få mulighed for at præsentere sig selv med deres aktuelle sange. Kandidaterne fra den afbrudte afstemning vil i de kommende udsendelser blive inviteret individuelt til at tale om deres musik med Christin Stark, som blev godt modtaget af publikum som Bernhard Brinks afløser.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER