Efter bestigning af Matterhorn, er det nu en cykeludfordring

Beatrice Egli er altid god for en overraskelse. I 2021 forbløffede hun sine fans, da hun meddelte at hun ville bestige Matterhorn. I august var tiden kommet, og hun viste stolt, at hun havde klaret opgaven. Nu følger en ny udfordring: Hun ønsker at køre på mountainbike langs en rute, som fans vælger for hende på forhånd….

Beatrice Egli er en adrenalinjunkie

Efter at have bestige Matterhorn i 2021 vil hun nu for første gang vove sig ned ad en mountainbike flow-trail. Hendes fans kan stemme om, hvilken rute Beatrice skal dykke ned ad på sin cykel! Ifølge det schweiziske turistforbunds hjemmeside er der tre ruter at vælge imellem:

Rute 1: Blue Salamander (Flumserberg).

Masser af flow, lette kurver og mindre spring kendetegner denne rute over Walen-søen. Om Beatrice kan nyde den smukke udsigt over Churfirsten under turen, er endnu uvist.

Rute 2: Runca Trail (Laax)

Runca Trail er med sine 7,6 kilometer en af de længste af sin slags i Europa. De forskellige spring inviterer Beatrice til at flyve højt.

Rute 3: Höchst Trail (Adelboden)

Spring, stejle kurver og andre eventyrlige forhindringer venter Beatrice her. Hendes faste følgesvende er de maleriske landskaber i Berner Oberland.

I sin Instagram-story afslører hun også, at hun har respekt for opgaven. Hun beder dog sine fans om at stemme på den letteste rute, så hun kan “komme helskindet tilbage ned til bunden”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse