Efter aflysningen af ​​Helene Fischer-showet er en tv-dato i Schweiz officiel

Efter en lang tør periode for fans af Helene Fischer, flagrer der nu flere og flere tv-datoer ud fra hende. Nu kommer superstjernen også på tv i Schweiz, hvilket kan vække stor opmærksomhed. Vi fortæller dig de første detaljer.

Helene Fischer: Optræden ved comeback-showet i Schweiz

I november sidste år fejrede “Wetten, dass..?” sit (dengang) officielt unikke comeback – med kult-moderator Thomas Gottschalk. I denne anledning optrådte Helene Fischer også offentligt igen efter lang tid og var gæst i Nürnberg. Nu vil et meget stort primetime-show også fejre et comeback i Schweiz: “Benissimo”. Og Helene Fischer er der også, som det nu officielt er blevet offentliggjort.

DERFOR er optræden i Schweiz perfekt timing

Showet vil sandsynligvis tiltrække stor opmærksomhed, især i Schweiz – showet, der sidst blev sendt den 1. december 2012, har mange loyale fans den dag i dag.

En ideel platform for Helene Fischer til at blive set offentligt igen og til at præsentere sin live-dvd fra megakoncerten i München og den kommende turné næste år. Allerede i 2011 var Helene gæst i det schweiziske show.

Helene Fischer: Første detaljer om optræden på “Benissimo”

Den officielle pressemeddelelse afslører, at Helene vil synge “sin nuværende sang” – så det her burde helt sikkert være “Liebe ist ein Tanz”. Mere vides dog ikke om hendes optræden i “Benissimo”.

Under alle omstændigheder bliver den sendt den 15. oktober klokken 20.10 på SRF1 – præcis en uge før Helene Fischers mulige optræden ved “Schlagerbooom”, som nu også indirekte er blevet drillet på nettet i ARD-programmet.

På den anden side må fans undvære et Helene Fischer-show på ZDF i 2022.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse