ECHO 2015

Kilde: ARD foto.de
Kilde: ARD foto.de
Den 26. marts vil stjerner fra den tyske og internationale musikscene blive hædret med ECHO-priser i Messe i Berlin. Værten ved det stjernespækkede liveshow er Barbara Schöneberger: “Det er skønt, at man ikke har glemt mig ved ECHO. To gange har jeg fået lov til at præsentere denne pris. I 2009 med Oliver Pocher og i 2012 med Ina Müller. Men i år skal jeg være alene – og hvem ved, måske lader jeg mig pakke ind i et klæde og falder ned fra loftet?” Også de første sceneshows er fastlagt ved dette års ECHO. Herbert Grönemeyer skal optræde. Musikeren, der er en af de vigtigste kunstnere i Tyskland, har i november under titlen “Dauernd Jetzt” udgivet sit 14. studioalbum. Den engelske sangskriver George Erza lavede med sin debutsingle “Budapest” et Europa-dækkende hit. Hans første album “Wanted on Voyage” var på den tyske top 10. Ved dette års award er kunstneren med i hele fire kategorier.
Thomas Schreiber, ARD-underholdningskoordinator siger: “Siden sensommeren 2014 har vi talt om nomineringer og mulige showforhandlinger. Ét er sikkert: Barbara Schöneberger bliver en vidunderlig vært for de spektakulære optrædener fra de store kunstnere fra Tyskland og hele verden. Vi er meget spændte på, om Helene Fischer, AC/DC, Herbert Grönemeyer, Revolverheld og Pink Floyd er på listen over nominerede”.
“Vi er meget glade for igen at have Barbara Schöneberger som værtinde til ECHO og med Herbert Grönemeyer og George Erza, to top-stjerner, som optrædende på ECHO-scenen,” siger Dr. Florian Drücke, fra Geschäftsführer des Bundesverbandes Musikindustrie (BVMI).

Den tyske musikpris ECHO bliver hvert år uddelt af Deutschen Phono-Akademie, dem Kulturinstitut des Bundesverbandes Musikindustrie (BVMI), til nationale og internationale kunstnere.

Kilde: presseportal.de

Det skal du læse