DSDS Ekskandidat afslører, hvordan Florian Silbereisen egentlig er, når kameraerne er slukket!

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

I et par uger har vi kunnet se på det nye billede af showet med den nye jurybesætning for “Deutschland sucht den Superstar”. Veteranen fra “DSDS” poptitan Dieter Bohlen blev erstattet af entertaineren Florian Silbereisen. Manden, hvis hjerte skinner med solen, skinner på livets solside. Men er Silbereisen stadig så venlig, når kameraerne er slukket?

Vi begynder ikke engang at drage sammenligninger mellem poptitanen Dieter Bohlen og Florian Silbereisen. Den ene blev fejret af DSDS-fansene for hans hurtige og hårde ord. Den anden er derimod mere i puttehumør med de spændte kandidater. Florian Silbereisen har altid et venligt smil på læben. Især på den baggrund virker nogle seere ret skeptiske og har mistanke om, at tingene kunne se meget anderledes ud bag kulisserne. Er det hele bare en facade? Nu bringer Paloma Schilder lys ind i mørket. Den 27-årige mødte Florian Silbereisen til castingen…

Paloma Schilder – Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Det er ikke værd at skjule!

I et interview blev Paloma Schilder spurgt om den nye DSDS-chefdommers venlige karakter. “Sådan er det virkelig,” sagde den tidligere kandidat – og det er det helt klart! “Han er bare rigtig sympatisk. Vi havde ikke så meget kontakt, men de er alle meget imødekommende. De tog også meget af min angst og nervøsitet.”

Paloma bragte endelig vished og ryddede klagerne af vejen. Hvorfor skulle Florian Silbereisen også gemme sig bag en facade?

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x