Dreamteam går ind i næste runde: Ross Antony forlænger kontrakt med Telamo langsigtet

Om det er som sanger, entertainer eller vært, så er Ross Antony en kunstner i særklasse, alle ved, hvad han gør, spreder godt humør. Nu har den britiske publikums darling forlænget sin kontrakt med pladeselskabet Telamo – Det startede med kærlighed ved første blik og er nu blevet varigt.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Det er sikkert at de to parter har fundet, det optimale samarbejde, det har de vist i tre år. Desmere glæder man sig hos Telamo, at dette succes arbejde med Ross Antony kan fortsætte og en ny kontrakt er underskrevet. “Vi er meget stolte og glade, over at samarbejdet med Ross Antony kan fortsætte i de næste par år. siger Telamo chef Ken Oltremba, der taler for alle sine medarbejder. “Vi glæder os og stolte, at Ross Antony er i 1. Liga af Schlager kunstnerne. Er i ekstrem og høj grad accepteret i målgruppen, eget TV shows, utallige Tv optrædener samt en meget vellykket live optræden, at kombinationene mellem Ross Antony og Tysk Schlager passer perfekt sammen”.

Også for de talrige fans til den sympatiske kunstner er forlængelsen af kontakten en glæde: Allerede i foråret 2016 udkommer det trejde studio album fra Ross Antony fra Telamo. Med nye episoder af hans egen TV show på MDR, en stor landsdækkende Tourne med Florian Silbereisen ligesom talrige kampagner for sine fans vil Ross Antony også i 2016 sørge for mange flere Sclager højdepunkter.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse