Drama om en hemmeligholdt baby

Alle mennesker har en hemmelighed, som de ikke ønsker at tale om, simpelthen fordi det gør for ondt at tale om den, eller fordi den åbner gamle sår igen og igen. Maite Kelly har også fortrængt dramaet om en baby, som hun har skjult indtil i dag. Alle tier om det – undtagen en bror!

“Faktisk har jeg 12 søskende, ikke kun 11,” indrømmede hendes bror Joey Kelly for nylig. Dermed bringer han noget frem i lyset, som fik en familie til at gå i opløsning for mange år siden. Med lav stemme fortsætter han: “Der var en ældre halvsøster. Hun var kun to år gammel og druknede.” Han er også tavs om de præcise omstændigheder.

Men denne lille pige var årsagen til, at hans far Dans († 71) ægteskab med Janice († 83) mislykkedes. Sorgen dræbte kærligheden. De led forfærdeligt under deres barns død, undlod at trøste hinanden. Joey fortsatte: “Janice rejste.” Kort tid efter mødte Papa Dan Joeys mor Barbara-Ann († 36). “Den tid før det, blev der aldrig talt om.” Joey var allerede 13 år, da han fik kendskab til det frygtelige babydrama.

Maite kan den dag i dag ikke tale om denne tragedie, og det er forståeligt nok. Hun er selv mor til tre døtre, så et sådant drama vækker den værste frygt. Hvad nu, hvis der sker noget med et af mine børn? Tanker, som man gerne vil fortrænge!

Hun er også bekendt med knust kærlighed. Hendes lykke med faren til hendes børn gik i stykker, han forelskede sig igen, hun forblev alene. Så det er ikke underligt, at Maite ønsker at begrave det mørke familiekapitel for evigt …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER