Dorthe Kollo: Mand nummer tre viste sig at være psykopat

I jobbet lykkedes det for Dorthe Kollo (74) med det samme. Hun vandt sin første guldpris som 12-årig. Forelsket derimod havde hun brug for fire forsøg for at finde den rigtige ægtefælle. Når hun ser tilbage, er det utroligt, at hun efter den tredje skilsmisse endda stolede på en mand igen.

“Mit livs største fejltagelse”

Efter to mislykkede ægteskaber håbede Dorthe at have fundet drømmemanden i Just Betzer. Hendes forhold til filmproducenten, der vandt Oscar for bedste fremmedsprogede film for 1988’s Babette’s Feast, var dog et mareridt. “Jeg har totalt fejlbedømt denne mand,” indrømmede Dorthe til “Revue Heute”. Hendes mand på det tidspunkt gav hende ikke et eneste ledigt minut. “Jeg var altid i kontrol. Også selvom jeg var væk i en halv time. Han var patologisk jaloux. En psykopat.” I 2000, efter fire års ægteskab, trak sangerinden endelig snoren og befriede sig fra Justs kløer med skilsmissen.

Dorthe & René Kollo: Karriere vigtigere end partner

Mens Just Betzer var for meget opmærksom på hende, var mand nummer 1, René Kollo, sjældent der for Dorthe. For at være retfærdig skal det siges, at der næsten ikke var tid til partneren på begge sider. Duoen forblev alligevel sammen fra 1967 til 1977. “Selvom vi faktisk ikke havde tid til hinanden,” siger Dorthe, der stadig er overrasket over ægteskabets længde. Med lidt mere omtanke for partneren ville den indfødte Bremen nok være blevet forskånet for rædslen med Just Betzer.

Til sidst fik alt som bekendt en lykkelig slutning for hende. Hos iværksætter-skibsrederen Heiner Dettmer ser hun ud til at have ramt jackpotten. På trods af adskillige professionelle forpligtelser tager hendes fjerde mand sig tid nok til hende. Ikke en selvfølge – som Dorthe nu ved. I mellemtiden har René Kollo besluttet, at han vil klare sig bedre alene.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse