Dobbeltgængeralarm: en kopi til alle

Han er lige landet med sit nye album “Unendlich,” hvilket er et stort hit. Klart, at alle er vilde med Matthias Reim, men desværre kan alle ikke være en kopi af ham. Eller kan de? Måske som dobbeltgænger? Vi har sat os for at finde ud af, om der findes en kopi af Matthias Reim. Hvad de laver, og hvem de er.

Kilde: Matthias Reim
Kilde: Matthias Reim

Matthias Reim-kopi søges

Vi ved ikke hvorfor, men også denne gang skuffede søgningen på at finde en dobbeltgænger til en stor kunstner. Selv Matthias Reim er ‘dobbelt-løs’. Desværre. Eller skal vi sige: Bedre sådan! Måske fordi vi tidligere har erfaret, at ingen dobbeltgænger er værre end en dårlig en, og med denne mand skal man virkelig være en overbevisende dobbeltgænger. Har man det ikke sådan, så kan det også være lige meget.

En kopi? Så må det være sådan

I lang tid hørte vi ikke så meget til ham – i det mindste ikke musikalsk. Igen og igen overhalede nyhederne ham snakkende om gæld, pengeproblemer og kærlighedsrygter. Kæden var lang, men Matthias Reim er en kæmper. Han kom på benene og er nu oppe igen. Endelig efter “Verdammt, ich lieb dich” har han fået stor succes.

En kopi må også besidde samme selvsikkerhed, og det ikke kun, hvis han nogensinde vil have en chance i den konkurrenceprægede showbusiness, men han må også forholde sig til det faktum, om det er realistisk at komme på scenen. En overbevisende dobbeltgænger er en god efterligner på den ene side og autentisk på den anden. Det skal være en god blanding af ‘jeg-vil-være-som-dig’ og have en uafhængig kunstnerpersonlighed.

En kopi, der besidder det, skulle ikke have nogen problemer med at få fodfæste. De to vigtigste punkter, for at være en vellykket efterligning, er naturligvis indlysende: udseende og stemme. Det er ikke altid nødvendigt at bringe den originale på scenen, fordi en karakter kan forme enhver figur de synes at være. Ikke desto mindre bør der i det mindste være en lighed i udseendet, og en smule sangtalent skal der da også til.

Måske er du en perfekt Matthias Reim-kopi? Så bare kom i gang og op på scenen! Fordi: for dælen da! Vi har brug for en Matthias Reim-kopi. Har vi ikke?

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse