DJ Ötzis outfit – hue, frisure osv.

Han betragtes som en af de mest succesfulde sangere i det tysktalende land: DJ Ötzi. Over 16 millioner CD’er har sangeren med den berømte hue solgt, med hits som “Hey Baby” – Og så blev der stille om Gerry Friedle: I 2003 besluttede samtlige musiksendere at boykotte DJ Ötzi med hans sang “Burger Dance” eftersom sangen,  hvor alle fastfoodkæder nævnes, var uforskammet.

I 2007 fik han sit store comeback med hittet “Ein stern…(der deinen namen trägt)” med Nik P. og Friedle var i flere uger på første pladsen. Sangeren er i dag en integreret del af underholdningsbranchen. Hans berømte varemærke har også hjulpet ham, den hvide DJ Ötzi hue. Også skægget er blevet et varemærke for Friedles.

DJ-Ötzi-01-a
Kilde: ORF.at

DJ Ötzis hue

Det mest kendte accessorie fra sangeren er hans DJ Ötzi hue, som sangeren selv ville sige det. Gerry Friedles hovedbeklædning er så berømt at fans på nettet udvekselede hækle- og strikke opskrifter på DJ Ötzi huen, men snart flyttede fokus fra udveksling af opskrifter sig til, hvad Hr. Ötzi havde under den hvide hue. Svaret er: tyndt, hvidt hår, men som blandt andre kollegaen Hansi Hinterseer kan DJ Ötzi ikke prale med en hårpragt. Komplex skulle han have haft, på grund af hans tynde hår, skriver Welt. Endnu bedre er, at han med huen har fundet et karakteristisk stilobjekt, som er mindst lige så berømt som ham,  som hans hit “Anton aus Tirol”.

 DJ Ötzi skæg

Hvorfor har DJ Ötzi egenlig skæg?
Er det et smart trick fra sangeren, for at skjule et lille ar, som han har på hagen – Det er derfor Kevin Kurányi har skæg. I jargon i hår og make-up hedder det “Henriquatre” og fans elsker det og bærer det gerne ved Gerrys koncerter, ligesom den hvide hæklede hue.

DJ Ötzi outfit

Hans tøj er afslappet, og det spænder vidt fra olivengrøn bluse til læderjakke, til en rød anorak, og hans fodtøj kunne godt være et par støvler, som sagtens kunne bruges til en god vandretur i bjergene.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse