DJ Ötzis Familie: Fruen Sonja og datteren Lisa-Marie

Starten på livet var for østrigeren Gerhard Friedle alias DJ Ötzi ikke den lettelse. Han kom til verden i St. Johann i Tyrol. En plejefamilie – det var, hvad DJ Ötzis havde. Senere voksede han op hos sine bedsteforældre. Til tider var han sågar hjemløs. Denne svære tid har sangeren dog ikke glemt og måske derfor er han i dag et familiemenneske og glæder sig altid til, når han har tid med sine to piger. DJ Ötzis familie består af konen Sonja og datteren Lisa-Marie. Med de to har han fundet sit livs kærlighed.

Den store kærlighed

Den 8. august giftede Gerry Friedle og hans store kærlighed sig og lagde en grundsten for en lille familie. Musikmanageren Sonja gav sit ja og fra Sonja Kien blev DJ Ötzis kvinde til Sonja Friedle. Ordsproget synes at være sandt, at modsætninger mødes. I privatlivet supplerer de hinanden godt. Sangeren er rodet, konen kan lide orden. Og i Friedlehuset er det Sonja, der slår tonen an og tilskynder, at Gerry slår græsset. Når han laver mad, får han som belønning gerne et kys, fortæller Anton-aus-Tirol sangeren til det østrigske magasin News.

Den lille datter

Efter brylluppet skulle der ikke ventes længe før nyheden kom og DJ Ötzis familie ville blive større. Den 17. september 2002 kom DJ Ötzis datter Lisa-Marie til verden. Der er blevet spekuleret i, om parret snart skal have en mere, men forældrene koncentrerer deres kærlighed om deres lille solstråle.

Kilde: dj-oetzi.at
Kilde: dj-oetzi.at

Lave slag og skygger

Med sine hits har DJ Ötzi opnået succes den ene gang efter den anden. Efter hans “Anton aus Tirol” fulgte også “Hey baby” og “Ein stern” også “Sieben Sünden” , men Marc Pircher er blevet en klassiker. Dog oplevede Gerry også den sorte side i livet. Først fik han en depression, og det gjorde, at han tænkte på selvmord. Som om, det ikke var nok, fik østrigeren også konstateret kræft i testiklerne, men det bliver værre endnu. Gerry Friedle oplevede et høretab. Alle disse kriser og tilbageslag har DJ Ötzi med hjælp fra sin familie overvundet og de ofte citeret ord i et ægteskab, at i gode og dårlige tider må man stå sammen, har sjældent haft så smuk en opfyldelse som hos Sonja og Gerry.

Længsel efter familien

Også DJ Ötzis kone Sonja måtte først vende sig til et liv med musikeren og de mange øjeblikke, som når hun er alene hjemme med deres datter Lisa-Marie. Også musikeren savner sin familie, når han er på tour. Når Gerry efter en tour kommer hjem, så er DJ Ötzi hos sin familie og er far og ægtemand. DJ Ötzis kone Sonja tænder for pejsen og stearinlysene og fylder badekarret op. Dette ritual har de begge fortalt om i et interview. Også efter 13 års ægteskab har de to bevaret dette romantiske øjeblik. Familien nyder disse øjeblikke, fordi de tre ved, at erhvervet som sanger bringer mange rejser med sig og øjeblikket, hvor de skal sige farvel rykker tættere på for hver dag. Når DJ Ötzi igen må af sted, er selv datteren Lisa-Marie trist og ser ofte efter sin far, når han er kørt væk.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse