DJ Ötzi: Nu fortæller han alt!

Foto: djoetzi.at

Hans fans har måtte vente længe på dette. Gerry Friedle aka DJ Ötzi har endelig skrevet sin biografi. Titlen: “Lebensgefühl”. I årevis havde han ikke tid til at skrive, nu gav lockdown ham tiden.

DJ Ötzi: Han var hjemløs! – Hvis du har meget tid, kan du tænke over det. Dette er tydeligt, hvad der skete med Østrigs mest succesrige sanger, DJ Ötzi. Den 50-årige, der endda opnåede international berømmelse med sange som “Anton aus Tirol”, “Ein Stern” og “Hey Baby”, så ikke altid tilbage på et ubekymret liv. Hans 17-årige mor gav ham plejeforældre straks efter hans fødsel. Han havde ikke et godt forhold til sin far. Lavpunktet nås hurtigt. DJ Ötzi sagde i et interview: “Da jeg var 20 var jeg et eller andet sted under en bro.”

DJ Ötzi: Han ville ikke have klaret det uden bedstemor Ella! Han skylder sin berømmelse til sin bedstemor Ella, der døde for fem år siden. Bedstemor Ella tog sit barnebarn ud af børnehjemmet og opfordrede ham til at blive uddannet som kok. Det hjalp ham, da han fik testikelkræft og faldt i dyb depression, for det gav ham nyt mod til at leve ved at tilskynde bedstemor Ella til at blive rockmusiker. Gerry var nu DJ og karaoke-sanger og havde ventet på et gennembrud i ni år.

DJ Ötzi: Hans gennembrud kom tilfældigt

Det kom tilfældigt med “Anton aus Tirol.” I et interview med “Heute.at” sagde han:

”Til at starte med ville jeg ikke synge den. Men jeg spillede sangen til min bedstemor, og hun kunne godt lide den.” Megahit solgte sikkert 1,5 millioner gange, hvilket er et mirakel. Fordi 14 bands tidligere havde indspillet “Anton aus Tirol” uden succes – i versionen af ​​”Anton feat. DJ Ötzi “ eksploderede sangen bogstaveligt talt.

Gerry siger: ”Jeg havde ikke en chance, men jeg tog den”. Hans biografi udgives den 19. oktober.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER