DJ Ötzi – Jeg bragte Helene og Florian sammen

Billede: Dj Ötzi Facebook

En af Florian Silbereisens bedste venner er utvivlsomt DJ Ötzi. BUNTE rapporterede i 2016, at Gerry er en af Florians fire nærmeste venner, og at de tiltaler hinanden med “Schatzi” og “Bärli”.

På denne baggrund er det meget interessant, at den populære “Einen Stern…” -sanger på Instagram nu har afsløret en hemmelighed, der har været i gang med Helene Fischer og Florian Silbereisens fans i mange år: Hvornår og hvordan fandt Helene og Florian sammen?

Ifølge en Instagram-video bragte ingen andre end DJ Ötzi, Helene og Florian sammen. Bogstaveligt talt siger han i videoen: “Jeg bragte dem sammen, de to. Det var i en sauna i Erfurt “. For at ingen skal misforstå noget: “Vi var alle påklædt”.

Hvis man undersøger det nu, kan man endelig finde den nøjagtige dato for den sammenkomst af Florian og Helene.

To af dem var på tour sammen på “Frühlingsfest der Volksmusik”, og med på tour var: DJ Ötzi. Og den 20. april 2008 var der en koncert i Erfurt som en del af denne tour – lige på denne dag ser det ud til at have gnistret mellem Helene og Florian.

I lang tid var deres kærlighed en hemmelighed

Florian og Helene formåede at holde deres kærlighed hemmelig i temmelig lang tid – først i august 2008 blev det offentligt, at de var et par – så der tale om Florian og Helene har været sammen siden maj 2008.

Sommetider kommer Schlager-hemmeligheder ud på en usædvanlig måde. Som en god ven af Florian er Gerry ked af det faktum, at drømmeparret af schlager ikke længere er sammen og ryger en cigaret.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse