DJ Ötzi: Forsoning med sin far – kort før hans død

Foto: djoetzi.at

Det er velkendt, at Gerry Friedle aka DJ Ötzi ikke altid har haft det let i sit liv. Hans mor var kun 17, da Gerry blev født, og placerede sin søn på et børnehjem. Han lærte hende aldrig at kende. Hans far, DJ Anton Friedle, vidste oprindeligt intet om sin søn. Han fandt ikke ud af det før to år senere. Så ikke en god start. Men selvom hans far bragte Gerry over til ham, blev det kun bedre i begrænset omfang.

DJ Ötzi fortæller om en skæbnesvanger tid. Han kom i pleje hos sine bedsteforældre og løb derfra i en alder af 16 år – var endda hjemløs i et par måneder. Men Gerry gik sin vej og blev en absolut superstjerne med hits over hele verden.

Forholdet til sin far var stadig vanskeligt. Men Gerry, aka DJ Ötzi, tog et afgørende skridt sidste år: Han gjorde op med sin far, kort før hans død.

DJ Ötzi: forsoning med sin far

I et interview med “Bunten” fortæller D Ötzi, at han efter en koncert i Stuttgart havde den skæbnesvangre inspiration, at han nu måtte gå til sin far, som allerede var meget svækket af kræft.

“Jeg sagde til ham: Papa, der er et spørgsmål, der ligger mig meget på sinde, og det er hvis vi tilgav hinanden.’ Jeg havde aldrig kaldt ham ‘Papa’ før. Vi har talt og blev forsonet, og jeg har nu et lettere liv og kan leve i frihed “, fortæller Gerry om mødet. Kort efter besøget døde Gerrys far.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse