Dj Ötzi er elsket i tv programmer

Dj Ötzi er kendt for hits som “Anton aus tirol” “Hey baby” og “Ein stern, der deinen Namen trägt” de er kendt ud over grænserne fra østrig. Han er indfødt i Tyrol og er kendt som humør bombe og er tilskuernes favorit, det er grunden til at Dj Ötzi er en meget populær gæst i musik shows.

Den 10. november kom den nye single “du bist es” den blev præsenteret i Andy Borg programmet musikantenstadl fra Innsbruck. Dj Ötzi siger “Jeg føler det er et meget vigtigt budskab, selv om det kun er  et meget lille budskab. Jeg ønskede at skrive til vores kvinder hvor super nemme og hvor cool de er .”

Den 12 januar 2013 blev Dj Ötzi inviteret til Andreas Berg 20 års jubilæums show, hvor han sang duet med Andrea. DJ Ötzi siger: “Andrea er en meget varm kvinde, og jeg kan lide glade mennesker, med dem får man det godt. Andrea havde også i tankerne, at i anledningen af jubilæet ville hun synge en duet med mig. Jeg synes ideen var cool og det ville jeg gerne. Det er en stor ære for mig. Vi kan lide det og så viser vi respekt for hinanden.”

Dj Ötzi bor i øjeblikket i Salzburg, og den 6. april var han igen inviteret til musikantenstadl i Salzburg og som altid var det med god atmosfære og god stemning, publikum ville høre mere fra Dj Ötzi. Publikum elsker ham, derfor er han også populær i tv programmer.

djoetzi102_v-contentgross

Kilde: schlagerportal.de 

Det skal du læse