DJ Ötzi – Hans bedste hits

DJ Ötzi hører til en af de mest succesfulde musikere i den tysktalende verden med 16 millioner solgte album. Den 42 årige Gerry Friedle – “DJ Ötzi” – Var i bunden, var sågar en tid, hjemløs. Han tog på Karaoke barer og skabte sig et navn, sidst men ikke mindst, med sit hit “Anton aus Tirol”. Men der er andre gode sange af DJ Ötzi. Vi har her nogen af favoritterne.

DJ Ötzi: “Anton aus Tirol”

Dj Ötzi: Hans hjemland er Tirol og hans mest kendte sang er “Anton aus Tirol”. Hittet gjorde han berømt i 1999. Teksten til DJ Ötzis sang lyder som selv ironi, som ville DJ Ötzi alias Gerry Friedle tackle den alt for selvsikre diskotek gænger. Læs omkvædet her :

„Ich bin so schön, ich bin so toll. Ich bin der Anton aus Tirol.

meine gigaschlanken Wadln san a Wahnsinn für die Madln.

mei Figur a Wunder der Natur. I bin so stoak und auch so wild.

ich treib es heiß und eisgekühlt. Wippe ich mit dem Gesäß,

schrein die Hasen SOS und wollen den Anton aus Tirol.”

DJ ötzi: “Hey Baby”

International berømmelse fik DJ Ötzi i år 2000- Hans andet album “Love, Peace & Vollgas” var i Tyskland ikke rigtig en succes. Men internationalt blev singlen i Australien og Stor Britainen et stort hit og kom på 1. pladsen på hitlisterne. Coverversionen af US musiker Bruce Channel kom i 20 andre lande på hitlisten.

Begyndelsen af sangen var allerede forudbestemt, til at alle nationer kunne forstå den – Sikkert også en af grundene til, hvorfor den siden offentliggørelsen har været spillet på multi kulturelle folkefester som Oktoberfest i München. Her kommer teksten:

“Okay senorinas et cabaleros

et ladies and gentleman

meine Damen und Herren

hey baby from the seventies

okay put your hands up in the air

die Hände in die Höhe und

everybody sing now!”

DJ ötzi: “Du bist es”

Den 31- August udkom en skøn kærlighedserklæring fra DJ Ötzi “Du bist es” – Måske en kærlighedserklæring til sin kone Sonja Kien? Gerry Friedle og Sonja blev gift i 2001 hvor de samme år bragte de en datter til verden, heldigt for musikmanagerinden og musikeren. Som det ser ud, er Sonja den store kærlighed.

Læs her omkvædet af “Du bist es”:

“Denn du bist es, du warst es, du wirst es immer sein,

die ganz ganz große Liebe,

ich lass dich niemals allein.

Denn du bist es, du warst es, du wirst es immer sein,

das große Universum ist für uns zwei zu klein”.

Har du en sang fra DJ Ötzi du kan lide? så skriv det gerne her.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse