DJ Ötzi: “Du bist es” – Kærligheds erklæring

Han bærer hjertet på rette sted ham DJ Ötzi, alias Gerry Friedle, der i dag er 42 år og blev gift i 2001 med musik manager Sonja Kien. “Die ganz grosse liebe” til hende? den 31- August udkom sangen. Lykken for dem begge var for ca. 10 år siden, da datteren Lisa-Marie kom til verden. Hvad der ligger bag den sang, kan du læse her.

“Du” – Er skrevet af ham, og fortæller om hvor meget hans kone betyder for ham. Gerry Friedle har hårde tider bag sig. Han har endda været hjemløs. Det familiære i hans forældre hus var vanskeligt. Hans egen familie som konstant er i hans liv er meget vigtige for ham. Fruen og barn giver ham støtte. Sangen vil minde ham om, at par separeres for hurtigt, giver op for let og ikke er der for hinanden mere. Det er en kærligheds erklæring til alle de store ægtekoner “Du bist es”.

DJ ¨Otzi beviser med sin sjælefulde endnu engang, at han ikke kun har party hits i sit repertoire. Alle fester har brug for en tankevækkende pause og lige som i det rigtige liv der er fredelig og en sjov tid. Vi fik her mere af vide om den tankevækkende Gerry Friedle og om hans erklæring til kærligheden.

DJ Ötzi “Du bist es” – Omkvæd

I sangteksten “Du bist es” viser DJ Ötzi sande følelser.

Denn du bist es, du warst es, du wirst es immer sein,

die ganz ganz große Liebe,

ich lass dich niemals allein.

Denn du bist es, du warst es, du wirst es immer sein,

das große Universum ist für uns zwei zu klein”.

DJ-Ötzi-4

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse