Disse stjerner har været ombord

Foto: ZDF / Michael Petsch – Florian Silbereisen under optagelse i Namibia

ZDF “Traumschiff” sætter sejl igen, og vi ser frem til nye, spændende og følelsesladede historier. Den 26. december (20.15) tager besætningen til Sverige. I nytårsafsnittet, som sendes 1. januar 2022, følger vi kaptajn Max Parger (Florian Silbereisen) til Namibia. I de sidste 40 år har krydstogtskibet sejlet mere end halvfems gange – blandt andet med en masse stjerner ombord.

En af de første schlagerstjerner, der flyttede ind i en kahyt på skibet, var Udo Jürgens. Udo, der desværre er gået bort, legemliggjorde ikke kun sig selv i nytårsafsnittet fra 1991, men komponerede også temamusikken til det, og også til forrige afsnit 17. Schlager-ikonet Patrick Lindner tjekkede også ind ombord på krydstogtgiganten. I 1997 spillede han en showstjerne i Caribien-afsnittet, som skulle optræde på en sommerfestival.

Foredragsholderen og schlager sangerinde Inka Bause kunne kaldes en permanent gæst på drømmeskibet. Mellem 2009 og 2013 (afsnit 60-67) spillede hun fitnesstræner og rejste til lande som Peru, Cambodja, Bora Bora og New York. Den succesfulde violinist og musikproducer André Rieu var gæst hos kaptajn Jakob Paulsen (dengang spillet af Sigfried Rauch) i 2002 og nød en tur til Thailand. Dunja Rajter var der også – i Bali-afsnittet fra 1986.

Helene Fischer har også været ombord

En af schlager industriens megastjerner var i 2013 med i nytårsafsnittet på ZDF “Traumschiff”. Dengang gled Helene Fischer ind i rollen som den frække rejseleder “Franziska Stein”, der vakte en del opsigt på vejen til Puerto Rico.

Et af de vigtigste besætningsmedlemmer om bord på et skib er kaptajnen. Schlagerstjerne og tv-vært Florian Silbereisen tog denne rolle i 2019. Som kaptajn Max Parger har han været ansvarlig for sin besætning og passagerer siden 2019.

I april 2017 sås entertaineren for første gang som skibsofficer Florian Barner i afsnit 78 – sammen med sine KLUBBB3-kolleger Jan Smit og Christoff de Bolle. Sammen sang de deres store hit “Du schaffst das schon”.

Sarah Engels spiller også en tilbagevendende rolle. Efter 2019 (“Antigua”) vil hun nu også være en del af nytårsafsnittet 2022 i Namibia. Vi er sikre på, at mange flere stjerner og starlets fra schlagerbranchen vil tage på en lang rejse med drømmeskibet.

Vi ønsker dig en god tur til enhver tid!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER