Disse schlagerstjerner fordrejer mændenes hoveder

Kilde: Helene Fischer Web
Kilde: Helene Fischer Web

Hvis man spørger i Tyskland, hvem der er en sexet popsanger, vil mange svare: Helene Fischer. Hun indtager ikke blot hitlisterne, men ses også som studievært og reklameikon næsten overalt. Til koncerter kan hun lide at præsentere sig i stramme outfits, der viser kroppens former. Ved ALS “Ice Bucket Challenge” viser hun en veltrænet overkrop. Videoen landede på ingen tid på forskellige sites og førte til utallige kommentarer.

Kilde: Linda Hesse
Kilde: Linda Hesse

Linda Hesse

Også Linda Hesse har intet imod stramme outfits, og det er populært i en mandeverden. Ikke kun med sine outfits kan sangerinden overbevise, men også professionelt. Sidste år fik hun “Goldene Henne” som “Aufsteigerin des Jahres”.

Kilde: Universal-music.de
Kilde: Universal-music.de

Beatrice Egli

Beatrice står ved sine kurver og har gjort det siden castingen til “DSDS”. Hun blev set på Maldiverne kun iført en lille bikini. Selv i sin nuværende video har hun en lille kjole på og høje hæle. Beatrice Egli har en masse selvtillid.

Kilde: Anna-Maria Zimmermann Web
Kilde: Anna-Maria Zimmermann Web

Anna-Maria Zimmermann

Præcis som Beatrice Egli startede Anna-Maria Zimmermann sin karriere i RTL’s casting show “DSDS”. At hun stadig har glæde på scenen er ikke en selvfølge. Efter et helikopterstyrt i 2010 svævede hun mellem liv og død og havde alvorlige indre kvæstelser. Hun er meget åben om ulykken. Hun præsenterer både sine ydre og indre ar for sine fans. Det viser, at hun har mod og livslyst, og det gør hende endnu mere attraktiv.

Kilde: michelle-aktuell.de
Kilde: michelle-aktuell.de

Michelle

Den nu 42-årige kan ikke klage over sine mandlige fans. I mandeblandet “Maxim” valgte læserne hende som “Woman of the Year” i 2006. Samme år fik hun taget billeder til “Playboy”, og i “Maxim” stod hun foran kameraet i let beklædning. I dag siger sangerinden i interviews, at hun ikke vil have noget at gøre med disse billeder.

Kilde: Simone Stelzer
Kilde: Simone Stelzer

I 2008 vandt Simone Selzer en lignede titel. På onlineportalen “oe24.at” valgte læserne sangerinden frem for hendes meget yngre konkurrenter som Miriam Weichselbraun og Christina Stürmer som skønneste østrigske kvinde.

Hvem synes du?

Hvilken schlagerstjerne finder I mest sexet?

 

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse