Disse schlager stjener har vovet

Homoseksualitet er stadig i dag et Tabu, hvorfor mange tøver med at gå ud i offentligheden med det. For at imødegå dette har man siden 1988 fejret “Coming-Out-Tag” d. 11 oktober. Homoseksuelle, lesbiske, biseksuelle og transpersoner bliver opfordret til at vise sig offentlig – for første gang eller igen hvis de er parate til det. Naturligvis også talrige prominente og få schlager stjerner.

Kilde: Patrick Linder Facebook

Patrick Lindner

Schlager og Volksmusik stjerne Patrick Lindner offentliggjorde sin homoseksualitet i slutningen af 90erne. Han var den første fra schlager scenen der tog skridtet. Anledningen var også at hans daværende sammenbo, var som nogen af de første homoseksuelle par som adopterede et barn: “Jeg ønsker at kunne forlade mit hjem uden en masse fotografer“, sagde sangeren dengang til “Spiegel”. Men det var ikke let for ham at komme ud. Til schlagerplanet i et interview siger Lindner: “Naturligvis var det ikke nemt for mig dengang, det var en anden tid og jeg stødte mange fans og deres illusion”, men: ” Det må være muligt at føre et normalt liv, fordi det har at gøre med en vital ting der hedder kærlighed. og de kender ingen sort, homoseksuel, lesbisk, hetero – de er overalt“.

Kilde: Ross Antony Facebook

Ross Antony

Ex “popstars” vinder, schlagerstjerne og Tv vært: Ross Antony har aldrig holdt sin seksualitet hemmeligt for offentligheden. Ross har siden 2006 levet sit liv sammen med Paul Reeves. I starten af september fejrede de 9 års bryllupsdag.

Kilde: Kerstin Ott Facebook

Kerstin Ott

Også Kerstin Ott var åben om hendes homoseksualitet efter hendes musikalske gennembrud. I begyndelsen af august satte hun kronen på kærligheden, hun blev gift i en lille familie kreds.

Kilde: Das Erste

Freddy März

Det yngste medlem i rækken af schlager stjerner der er spruget ud er Fantasy sanger Freddy März. Dette skridt tog han i slutningen af september 2017 i form af bogen og biografi “Fantasy: Keine Lügen – Für unseren Traum riskierten wir (Fast) alles”. I den fortæller han ikke kun hvem manden ved hans side er, men også om hvordan han opdagede sin kærlighed til mænd. Et modigt skridt for sangeren.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER