Disse er de søde firbenede venner af vores schlagerstjerner

Foto: MDR/Maria Selchow

Hunden er kendt for at være menneskets bedste ven. Vores popstjerner ser det på samme måde. Og sådan ser Michelle, Giovanni og Co.s firbenede venner ud.

Jürgen Drews har elsket hunde allerede sin barndom og har allerede givet flere gøende firbenede venner et hjem. Kongen af Mallorca og hans kone Ramona (47) kæmper meget hårdt for de lodne firbenede venners rettigheder.

Fordi især på Mallorca er der mange gadehunde, der skal hjælpes. Parret har to blandet race hunde kaldet Sigøjner og Bacci, der holder deres herre og frue på tæerne. Selv hundepsykolog Martin Rütter måtte kigge forbi.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jürgen Drews (@juergen.drews)

Kerstin Ott

Kerstin Ott (39) har et stort hjerte for dyr. Sammen med sin kone Karolina har hun en rigtig privat mini-zoo derhjemme med tre hunde, tre katte samt et par marsvin og kaniner. For kun to år siden reddede Kerstin den døve Labrador Jakob fra dyrehjemmet.

Kerstin og hendes kone fik et opkald fra nogle venner – de to sad sammen i en bar – og da de blev spurgt om et nyt hjem for den døve Jacob, sagde de straks ja. Kerstin kan også lide at dele den til tider noget kaotiske sameksistens med så mange firbenede venner med hendes fans.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kerstin Ott (@kerstinott_official)

Michelle

Michelle (48) og hendes St. Bernard tæve ved navn Ronja har noget meget specielt til fælles. Fordi den firbenede ven har samme navn som Michelles fjerde datter, som hun mistede i 2009 i den sjette måned på grund af et abort.

Det var tilfældigt, at hunden havde det samme navn: ”Jeg valgte hende fra et kuld, da jeg var ude og se på hvalpe hos en opdrætter. Jeg fandt hende sødeste og fandt først senere ud af, at hun hedder Ronja”, Michelle afslørede for” Bild “og sagde også:

“Det faktum, at Ronja bærer min datters navn, er noget, der forbinder os for evigt.” Tidligere, i 2019, adopterede Michelle endda en lille hårløs hund i nød.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Michelle (@michelle_aktuell)

Andrea Berg

Andrea Berg (54) er ikke kun en succesrig schlagersangerinde, men driver også Sonnenhof, et eventyrhotel med sin mand Ulrich Ferber (61) i Aspach i Baden-Württemberg. De bor der med flere firbenede venner.

Ud over alpakaer og ponyer er der også kyllinger, svin, geder, æsler, gæs, en skildpadde, en kat og selvfølgelig en hund på gården. Lille Snoopy er en rigtig skurk og kan lide at stille op til kameraet, til stor glæde for fansen

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

Giovanni Zarrella

For Giovanni Zarrella (42) og hans kone Jana-Ina (44) med deres hund Cici – eller med fuldt navn Cipoletta Zarrella – i foråret 2020 adopterede de hunden fra dyrebeskyttelsen Dellbrück og gav hende et nyt hjem.

Den smukke Cici blev fundet i Ungarn, blev ført til et dyrehjem og endelig til Tyskland, hvor Zarellas blev forelsket i hundedamen ved første øjekast.

Giovanni skriver på Instagram: ”På et tidspunkt kom Zarrellas forbi, og jeg tænkte: “Hey – de er høje, varme og sjove – ligesom mig!” Så jeg tog dem. Jeg har min egen familie nu – det er sååå cool!!” Giovanni og Jana-Ina er meget engagerede i dyr og især hunde. Så det er ikke underligt, at de ønskede at give denne dame et nyt hjem.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af JANA INA ZARRELLA (@janainazarrella)

Thomas Anders

Peanut har været hos Thomas Anders (57) og hans familie siden april 2019. Dackel-Mischlings er en blandet race og er navngivet sådan, fordi den ligner en jordnød i både farve og form.

Ifølge Thomas Anders har den imidlertid også tilpasset sit navn. Sangeren siger, at gæsterne i Anders-huset gerne får en skål jordnødder. Og hvad sker der, når gæsterne er væk? Præcis så kommer Peanut i spil: ”Hun går efter resten af ​​jordnødderne og spiser dem. Jeg har aldrig set en hund spise salte jordnødder”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Anders (@thomasanders_official)

Pelsvennerne til vores schlagerstjerner er virkelig alle sammen hyggelige. Og det vil bestemt ikke være de sidste hunde, der har fundet et nyt hjem hos Michelle og Co.

Så det forbliver spændende at se, hvilken stjerne der snart kan byde et nyt firbenet medlem velkommen til sin familie.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse