“Dieter – Der Film”: Satirisk underholdning når det er bedst

“Du er mit hjerte, du er min sjæl. Yeah, I føler at vores kærlighed vil vokse”.

Denne sanglinje kunne stamme fra dette band: Fra “Modern Talking”! Men hvad duoen udløste i 80’erne, og som blev betragtet som værende in, bliver i dag latterliggjort af skaberen af bandet. Klart, Dieter Bohlen vil ikke være i dag hvor han er, hvis det ikke var for bandet med Thomas Anders, men i dag foretrækker han at bruge ord mindre ophøjende om tiden med “Modern Talking” og frem for om sin kollega Thomas Anders.

Dieter Bohlen tager ikke sig selv og duoen så alvorligt mere. Dette kan ses i satirefimen “Dieter – der film”. I aften vil fans af kultfilm kunne varme deres lattermuskler op, da tegneserien bliver sendt kl. 20.15 på Super RTL. I filmen er alle scenerne animation, og der kommer en række bidske men kendte bemærkninger fra Dieter Bohlen. Handlingen er ikke for sarte sjæle, men nok mere for de fans, der har en hjertelig form for humor. Under alle omstændigheder er filmen bare et tip til, hvad i aften har at byde på.

dieter-der-film-1

Handlingen

Satirefilmen er lavet på Dieter Bohlens selvbiografi “Nichts als die Wahrheit (ikke andet end sandheden)”. Fra fødsel til den store succes portrætterer filmen Dieter Bohlens liv. På en ostfriesischen gård kommer han til verden og ønsker sig fra tidlig barndom stor berømmelse. “Penge, kvinder og succes,” skriver han på sin liste. Hvem kan historien absolut ikke udelade? Thomas Anders: musikkollega og frontmand i bandet og naturligvis “Naddel”: den mest berømte kvinde i Dieters liv. Filmen garanterer dog det ene ‘gag’ efter det andet.

“Dieter- Der film” kommer i aften 27-2-2014 kl. 20.15 på Super RTL.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse